ΑΕ ΔΙΜΗΝΙΟΥ: Κρίσιμη η επόμενη εβδομάδα…

Ιδιαίτερα κρίσιμη αναμένεται η επόμενη εβδομάδα για την ΑΕ Διμηνίου, καθώς θα τεθούν προς επίλυση όλες οι εκκρεμείς υποθέσεις που υπάρχουν στην ομάδα, ενώ τα χρονικά περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν. Αναλυτικότερα, το πρώτο και βασικό ζητούμενο είναι ο…
προσδιορισμός του διοικητικού σχήματος, που παραμένει ανοιχτός. Μάλιστα, την προσεχή Τρίτη (21/6) θα γίνει Γενική Συνέλευση προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν και ποια πρόσωπα θα εμπλακούν στη διοίκηση.
Το ενδιαφέρον του κ. Παύλου Πάνου για να συνεχίσει είναι δεδομένο, ωστόσο αυτό θα συμβεί μόνο υπό ορισμένες προϋποθέσεις, με βασικότερη απ’ όλες να υπάρξουν «συμπαίκτες» που θα συνδράμουν σ’ αυτή την προσπάθεια. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο.
Από εκεί και πέρα είναι αυτονόητο ότι όσο περνα ο καιρός και δεν προκύπτει το νέο διοικητικό σχήμα, τόσο οι επιλογές σε προπονητή και ρόστερ θα μειώνονται, δεδομένου ότι οι περισσότερες ομάδες της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, ιδιαίτερα αυτές που κάνουν πρωταθλητισμό, έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους κι επαφές με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους.
Επιπλέον και οι εκκρεμότητες ομάδων που αφορούν αλλαγές προπονητών έχουν σχεδόν κλείσει κι αυτές, με την ΑΕ Διμηνίου να είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει τον επόμενο προπονητή της, μετά την αποχώρηση του Κώστα Μπράτσου και την ένταξή του στο τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου.
Η ΑΕ Διμηνίου είναι ένα από του μεγαλύτερα και ιστορικότερα σωματεία της περιοχής μας, με πρωταγωνιστικό ρόλο, που μας έχει συνηθίσει να θέτει τον πήχη ψηλά. Η δυναμική παρουσία της ομάδας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο αποτελεί βασικό στοιχείο, προκειμένου να δούμε ένα πρωτάθλημα ιδιαίτερα θεαματικό κι ανταγωνιστικό στην Α’ ΕΠΣΘ…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις