Για τη ΝΙΚΗ στην Λάρισα

Την επιστροφή της στα νικηφόρα αποτελέσματα θα επιδιώξει η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για τον Α’ Όμιλο της SL2.

Οι κυανόλευκοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες που την κράτησαν μακριά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και το ματς του AEL FC ARENA δεν αφήνει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών αν οι Βολιώτες θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Αγωνιστικά ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, εκτός του Βαγγέλη Ανδρέου που όλη την εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από ίωση. Μοράρ και Ναά ξεπέρασαν πλήρως τις μικροενοχλήσεις και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Η αποστολή:

Η ΑΕΛ με τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο της έχει χτίσει ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων με σημαντικές εκτός έδρας νίκες (Καρδίτσα και Κοζάνη), εύκολη επικράτηση επί του ΠΑΟΚ Β’ στην έδρα της και ισοπαλία στη Λιβαδειά.

Η καλή της πορεία αναμένεται να αποτελέσει κίνητρο για μαζική και δυναμική παρουσία του κόσμου της στο AEL FC ARENA.

Ο τεχνικός των βυσσινί δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Χάρη Ηλιάδη που αποβλήθηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή είναι οι: Σουλούκος, Θεοδωρόπουλος, Βενετικίδης, Μαξιμένκο, Στάμου, Καλουτσικίδης, Γιανναράκης, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός, Πλέγας, Παπαδόπουλος, Θωμαΐδης, Μιλτιάδης, Νίνο, Αντράντα, Κοσσονού, Κ. Παπαγεωργίου, Οτορμίν, Μαυριάς, Πεντρόσο, Μπρου και Ογκμπόε.

 

Από την Ημαθία ο ρέφερι

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Δημήτρης Μαλούτας από την ΕΠΣ Ημαθίας. Βοηθοί του θα είναι οι Νίκος Τοροσιάδης της ΕΠΣ Μακεδονίας και Αργύρης Νταβέλας από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Νίκος Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Ιωάννης Τοπούζης (Τρικάλων).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις