Νέα ήττα της Νίκης που “φωνάζει” για γκολ που δεν μέτρησε

Την τρίτη της συνεχόμενη ήττα και την πέμπτη συνολικά στα πρώτα δέκα παιχνίδια της, γνώρισε η Νίκη στη Λάρισα, με αντίπαλο την ΑΕΛ. Το ματς κρίθηκε με γκολ του Κώστα Παπαγεωργίου στο 81′ με τη Νίκη να “φωνάζει” για τη φάση του 45′ όταν κεφαλιά του Κάσσου από κοντά έβγαλε μέσα από την εστία ο Σουλούκος.

Μπορεί η ΑΕΛ να είχε την κατοχή και περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια αλλά η Νίκη έπαιξε πολύ σφιχτά, υποχρεώνοντας τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη να δοκιμάζουν μακρινά σουτ για να απειλήσουν την εστία του Γκαραβέλη.

Με δύο καλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες άρχισε το ματς στο AEL FC ARENA. Μόλις στο 3′ η ΑΕΛ δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ, όμως ο Πεντρόσο από κοντά δεν έκανε την προβολή όπως θα ήθελε στη σέντρα του Κοσσονού με αποτέλεσμα ο Γκαραβέλης να μπλοκάρει. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά της Νίκης να “αγγίξει” το 0-1. Ο Κρητικός από καλή θέση και αφού πρώτα απέφυγε δύο αντιπάλους, σούταρε άουτ.

Ο μόνος τρόπος που απειλούσε η ΑΕΛ ήταν τα μακρινά σουτ που είτε εξουδετέρωνε εύκολα ο Γκαραβέλης, είτε κατέληγαν άουτ. Την μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου την έχασαν οι φιλοξενούμενοι ή για να είμαστε πιο ακριβείς την “ακύρωσε” ο πρώτος βοηθός. Ο Γαβριηλίδης σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, απ’ όπου ο Κάσσος με κεφαλιά “ψαράκι” έστειλε την μπάλα προς την εστία. Ο Σουλούκος με διπλή προσπάθεια απομάκρυνε την μπάλα, όμως σύμφωνα με τους ανθρώπους της Νίκης αυτή είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος και κακώς δεν μέτρησε το τέρμα που θα άλλαζε τις ισορροπίες του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς δεν είχε ρυθμό και κυλούσε ολοταχώς προς το ισόπαλο αποτέλεσμα. Ωστόσο μία αδράνεια στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, έδωσε τη δυνατότητα στον Κώστα Παπαγεωργίου να ανοίξει το σκορ στο 81′. Ο Μαυρίας με τακουνάκι, έβγαλε σε θέση βολής τον συμπαίκτη του που με πλασέ έκανε το 1-0. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους να μένουν ζωντανοί στο κυνήγι του Λεβαδειακού και τους φιλοξενούμενους να μένουν με τα παράπονα για τη διαιτησία.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Γιανναράκης, Στάμου, Μαϊδανός, Παπαγεωργίου Αθ. (63’ Καλουτσικίδης), Πλέγας, Οτορμίν (77’ Κ. Παπαγεωργίου), Αντράντα, Μαυριάς, Πεντρόσο (77’ Νίνο), Κοσονού (63’ Όγκμποε)

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Κάσσος, Γρομητσάρης, Στίκας, Αναστασίου (63’ Ναά), Κυριακίδης, Γαβριηλίδης (84’ Πολίτης), Παναγιωτίδης (74’ Λίταινας), Κρητικός, Μιράντα, Ριμπέιρο (63’ Τζιώρας)

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

Βοηθοί: Τοροσιάδης, Νταβέλας (Μακεδονίας)

4ος: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας).

Η εξέλιξη του αγώνα όπως καταγράφηκε από το live event του goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις