Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το χαμό Κώστα Σπαθούλα

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν για το χαμό του Κώστα Σπαθούλα ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας, μέλος του οποίου υπήρξε επί μακρών ο εκλιπών, όσο και οι ομάδες του Απόλλωνα Καναλίων και της Κερασιάς, από τις οποίες πέρασε ως ποδοσφαιριστής και προπονητής.

Οι ανακοινώσεις αναλυτικά:

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας-Θεσσαλίας
“Η Διοίκηση, και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας-Θεσσαλίας, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για το άδικο και απρόσμενο θάνατο του συναδέλφου μας, Κωσταντίνου Σπαθούλα. Ευχόμαστε ανάπαυση της ψυχής του και καλή δύναμη στους οικείους του.
Αντιπροσωπεία της διοίκησης θα παραβρεθεί στην κηδεία του και θα καταθέσει στεφάνι, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα.”

Απόλλων Καναλίων
“Η οικογένεια του Απόλλωνα Καναλίων εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του Κώστα Σπαθούλα και τα θερμά της συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Ο Κώστας Σπαθούλας για πολλά χρόνια διετέλεσε μέλος του σωματείου μας και εργάστηκε στο χωριό μας. Καλό ταξίδι φίλε Κώστα…”

Αετός Κερασιάς
Συλλυπητήρια ανακοίνωση: “Η διοίκηση του Αετού Κερασιάς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κώστα Σπαθούλα για τον αδόκητο χαμό του. Υπήρξε φίλος και προπονητής της ομάδος μας για αρκετά χρόνια με μεγάλη προσφορά στα παιδιά, την κοινωνία της Κερασιάς και το αθλητικό μας σωματείο. Καλό ταξίδι φίλε Κώστα, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις