ΕΘΝΙΚΟΣ: Σε αναμονή εξελίξεων…

Η προηγούμενη χρονιά δεν έφερε για το Εθνικό το επιθυμητό αποτέλεσμα, που ήταν η άνοδος στην μεγάλη τοπική κατηγορία και η ομάδα πρέπει να ανασυνταχθεί για να επιτύχει τους στόχους της, την προσεχή αγωνιστική περίοδο…

Όμως το ιστορικό σωματείο για να επανέλθει στο επίπεδο που του αρμόζει, δηλαδή στη μεγάλη κατηγορία της Α ΕΠΣΘ, αποτελεί βασική προϋπόθεση να προκύψει ένα διοικητικό σχήμα ικανό να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες.
Ως αυτή τη στιγμή στην ομάδα του Εθνικού δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο που να αφορά την επόμενη ημέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται επαφές και ζυμώσεις για να εξασφαλίσουν την επόμενη ημέρα κι αν είναι δυνατό τις προϋποθέσεις, ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες ως στιγμής οι όποιες επαφής δεν έχουν αποφέρει τα αναμενόμενα με παράτολμα οι προσμονή να παρατείνεται, όπως και η αγωνία όσων βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Η επόμενη εβδομάδα αναμένεται να είναι εβδομάδα εξελίξεων που θα κρίνουν εν πολλοίς το μέλλον της ομάδας.
Αν το διοικητικό πρόβλημα του Εθνικού δεν λυθεί άμεσα, τότε δεν τίθεται εν αμφιβόλω μόνο η δυνατότητα της ομάδας να πρωταγωνιστήσει, αλλά ακόμη και η ίδια η ύπαρξή της την επόμενη αγωνιστική περίοδο..

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις