Στοίχημα: Ανώτεροι οι Ρουμάνοι (video – ανάλυση)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η φάση των ομίλων στο EURO2016, καθώς σήμερα ξεκινάει η 3η και τελευταία αγωνιστική με τις αναμετρήσεις Ρουμανία – Αλβανία και Ελβετία – Γαλλία για τον Α’ όμιλο (αμφότερα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 22:00). Σημειώνουμε ότι στο Κόπα Αμέρικα τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά καπαρώθηκαν χθες από Αργεντινή και Χιλή. Επιστρέφοντας στο σημερινό μενού, πέρα από τη μεγάλη διοργάνωση της Γαλλίας, θα μας απασχολήσουν επίσης τα πρωταθλήματα της Α’ Βραζιλίας και της Α’ Φινλανδίας.

Μην ξεχνάτε ότι στο www.betarades.grμπορείτε να βρείτε όλα όσα ψάχνετε για το Στοίχημα, αλλά και να ενημερώνεστε ζωντανά για την εξέλιξη των αγώνων μέσω της κατηγορίας livescore.

Εξαντλεί τις ελπίδες η Ρουμανία

Η βασική σημερινή μας πρόταση αφορά τον “Άσσο” στην αναμέτρηση της Ρουμανίας με την Αλβανία σε απόδοση 2.30. Οι Ρουμάνοι έχουν συλλέξει ένα βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ οι Αλβανοί παραμένουν χωρίς βαθμό. Αυτή τη στιγμή η Ελβετία βρίσκεται στη 2η θέση του Α’ ομίλου με 4 βαθμούς, με τα κριτήρια ισοβαθμίας να είναι τα εξής: 1. Μεταξύ τους ματς, 2. Καλύτερη διαφορά τερμάτων, 3. Καλύτερη επίθεση.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Ρουμανία – Αλβανία

Σε ένα παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον και αρκετές φάσεις και από τις δύο ομάδες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, Ρουμανία και Ελβετία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Στο 18’ ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα έπειτα από τράβηγμα της φανέλας του Κίπτσιου από τον Λιχτσάινερ, με τον Στάνκου να κάνει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το 1-0. Στη συνέχεια αμφότερες οι ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με τον Μεχμέντι στο 68’ να διαμορφώνει με ένα πανέμορφο γκολ το τελικό 1-1. Αυτός ήταν και ο πρώτος βαθμός στη διοργάνωση για τη Ρουμανία που ηττήθηκε στην πρεμιέρα με 2-1 από τη Γαλλία και γνωρίζει πως η νίκη κόντρα στην Αλβανία σήμερα είναι το μοναδικό ζητούμενο προκειμένου, να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης έστω και μέσω της τρίτης θέσης. Μάλιστα σε περίπτωση νίκης της κόντρα στην Αλβανία και ήττα της Ελβετίας από τη Γαλλία μπορεί να βρεθεί στην 2η θέση. Μπορεί να έβαλε δύσκολα στη Γαλλία, ωστόσο, η Αλβανία δεν μπόρεσε να αντέξει στην πίεση των “τρικολόρ” που με τέρματα των Γκριζμάν στο 90’ και Παγιέ στις καθυστερήσεις πήραν τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το συγκρότημα του Ντε Μπιάσι άφησε θετικές εντυπώσεις με την εμφάνιση του, έχασε μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο, πλήρωσε την απειρία του κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Δεύτερη σερί ήττα (δεν σκόραραν σε καμία) για την Αλβανία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που πλέον γνωρίζει πως η νίκη επί της Ρουμανίας είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που μπορεί να τη διατηρήσει ζωντανή, διεκδικώντας έτσι όσες πιθανότητες πρόκρισης της αναλογούν.

Με χάντικαπ η Πόντε Πρέτα

Συνεχίζουμε με το +1 (Ασιατικό χάντικαπ) για την Πόντε Πρέτα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μινέιρο, σε απόδοση 1.95 (Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης της Πόντε Πρέτα ή ισοπαλίας. Αν η Πόντε Πρέτα χάσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Ολοένα και μεγαλώνει ο προβληματισμός για τη φετινή Ατλέτικο Μινέιρο. Δεύτερη σερί ήττα ήταν η μεσοβδόμαδη στην έδρα της Ιντερνασιονάλ (δέχθηκε τα γκολ στο 35′ και στο 75′), με την ομάδα να αγνοεί παράλληλα τη νίκη από την πρεμιέρα. Έχει συλλέξει μόλις τέσσερις βαθμούς στις τελευταίες επτά αγωνιστικές, με το εντός έδρας σερί της να είναι στο 1-1-2. Βίοι αντίθετοι για την Πόντε Πρέτα, η οποία φαίνεται ότι έχει βρει τα πατήματά της. Έχει συλλέξει τους εννιά από τους 13 βαθμούς της στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, με τις νίκες επί των Αμέρικα Μινέιρο (1-2), Σαπεκοένσε (2-1) και Ατλέτικο Παραναένσε (3-2). Μοναδική ήττα αυτή στην έδρα της Γκρέμιο, που σίγουρα μπορεί να θεωρηθεί… λογική. Βέβαια, έχει πάρει μόλις ένα διπλό στις τέσσερις φετινές εξόδους της για το πρωτάθλημα (1-1-2).

Παίρνει το τρίποντο η Μαριέχαμν

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με τον “Άσσο” της Μαριέχαμν επί της Κέμι σε απόδοση 1.90. Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τη Μαριέχαμν, η οποία επικράτησε με 1-0 της Σεϊναγιόεν, εντός έδρας. Απόλυτα ισορροπημένη αναμέτρηση, όπου όποιος σκόραρε θα έπαιρνε και τη νίκη. Με σημερινό τρίποντο η Μαριέχαμν “πιάνει” εκ νέου την Ελσίνκι στην κορυφή του πίνακα. Ήταν η πρώτη νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές (1-2-1), με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν να στοχεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σε έξι εντός έδρας παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα, μετράει δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τέσσερα από αυτά. Από τη δική της πλευρά η Κέμι Κινγκς επικράτησε της Λάχτι με 2-1, εντός έδρας, σ’ ένα παιχνίδι με φάσεις εκατέρωθεν. Προηγήθηκε στο 13’, δέχθηκε στο 79’ την ισοφάριση, αλλά απάντησε εκ νέου στο 88’ της συνάντησης, παίρνοντας πολύ μεγάλη νίκη, από τη στιγμή που έπαιζε με δέκα παίκτες για τα παραπάνω από 20 λεπτά (71’). Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη της στα τελευταία έξι (4-1-1), φιγουράρει στην τέταρτη θέση της κατάταξης και ένα πόντο λιγότερο από την ευρωπαϊκή έξοδο. Πιστεύουμε ότι σήμερα θα “μιλήσει” η εμπειρία της Μαριέχαμν.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας και δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις