Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου καλεί Μαρινάκη για τις καταγγελίες μετά τον αγώνα στον Βόλο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης κλήθηκε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην οποία γινόταν λόγος μεταξύ άλλων για «εγκληματική οργάνωση που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στα πρότυπα της μαφίας και έχει μοναδικό σκοπό να εξοντώσει τον Ολυμπιακό».

Η κα Αδειλίνη ζητεί από τον κ. Μαρινάκη να ενημερώσει τόσο την ίδια όσο και τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεώργιο Οικονόμου που εποπτεύει τους εισαγγελείς που είναι υπεύθυνους για τον αθλητισμό σχετικά με όσα ανέφερε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην ανακοίνωση καταγγελία.

Η ανακοίνωση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου

«Κατόπιν της από 3-12-2023 ανακοίνωσης-καταγγελίας της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Γεωργία Αδειλίνη, κάλεσε τον κ. Ευάγγελο Μαρινάκη Πρόεδρο της Π.Α.Ε. την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά την ίδια και τον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου που ασκεί εποπτεία στο έργο των υπευθύνων για τον αθλητισμό εισαγγελέων, κ. Γεώργιο Οικονόμου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις