Ντα Κόστα: Τιμή μου που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Φελίπε Ντα Κόστα είναι ο δεύτερος ξένος που αποκτά ο Ολυμπιακός Βόλου στη μεταγραφική περίοδο, μετά τον Σκοπιανό Ιβάν Ναστέφσκι και έρχεται στην ομάδα με σκοπό να αποτελέσει τον ηγέτη των «ερυθρολεύκων» στη μεσαία γραμμή. Ο Πορτογάλος επιτελικός μέσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» μίλησε…

…για το νέο σταθμό στην καριέρα του.
Αρχικά τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με μεγάλη ιστορία που δεν του αρμόζει η Γ’ Εθνική και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως στο τέλος της περιόδου η ομάδα θα πανηγυρίσει την άνοδο στη Football League: «Είναι μεγάλη μου τιμή που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου. Γνωρίζω ότι είναι μία μεγάλη ομάδα με πλούσια ιστορία. Ανέκαθεν μετείχε είτε στην Α’, είτε στη Β’ Εθνική. Η Γ’ είναι πολύ μικρή κατηγορία για έναν σύλλογο αυτού του μεγέθους, αλλά ευελπιστώ ότι θα είμαστε περαστικοί από αυτή.
Στις επαφές που είχα με τον κ. Μποτσιβάλη και τον κ. Τσιμπανάκο πείστηκα ότι θα δημιουργηθεί κάτι καλό στον Ολυμπιακό Βόλου. Στον σύλλογο υπάρχει οργάνωση και όπως φαίνεται θα προκύψει ένα δυνατό ρόστερ, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής. Αυτό με κάνει να αισιοδοξώ, ότι θα έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν, όπου στο τέλος της θα πανηγυρίσουμε την επιστροφή της ομάδας στα επαγγελματικά πρωταθλήματα».
Ο 32χρονος επιτελικός μέσος αναφέρθηκε και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: «Έχω έλθει στον Βόλο ως αντίπαλος, από την εποχή που έπαιζε στον Ιωνικό. Διαπίστωσα ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αγαπούν το καλό ποδόσφαιρο και υποστηρίζουν με θέρμη την ομάδα τους. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά σε αυτό το κοινό. Περιμένω σε κάθε αγώνα έδρας να έχουμε τουλάχιστον τρεις με τέσσερις χιλιάδες κόσμο. Με τις εκδηλώσεις τους, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά εμάς που θα βρισκόμαστε στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να φτάνουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις