Μπέος: «Υποψιαζόμαστε παράνομο στοιχηματισμό και στήσιμο αγώνα»

Μοιράσου το άρθρο
Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος, με τον Δήμαρχο Βόλου και ισχυρό άνδρα της Θεσσαλικής ΠΑΕ να μιλάει αναφορικά με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο, τα παράπονα που υπάρχουν από τη διαιτησία αλλά και τα διαδοχικά περιστατικά βίας που υπάρχουν στη χώρα μας.

Αρχικά ανέφερε: «Κανείς δεν κάνει τη δουλειά του , πρώτα οι παράγοντες, οι αστυνομικοί και οι πολιτικοί. Στη δικαιοσύνη κανένας δεν κάνει τη δουλειά του, ας με φωνάξει ο Μητσοτάκης σε 15 ημέρες θα καθαρίσω το ποδόσφαιρο, πείτε μου τι δουλειά έχουν οι αλήτες στα γήπεδα με τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να… τρέμουν. Τέλος, να μπει λουκέτο. Όταν είχε έρθει ο Μητσοτάκης για τις καταστροφές στη Θεσσαλία, είχα ζητήσει από τον Μητσοτάκη να μην αναβάλει τις εκλογές και να κριθώ από τον κόσμο ενώ υπάρχουν όλες αυτές οι δυσκολίες. Γεμίσαμε κινήματα και συνδικαλισμό στην Ελλάδα».

Για τα επεισόδια του Πανθεσσαλικό: «Αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό είχα καιρό να το ζήσω, τελείωσα εγώ μετά από αυτό. Αυτό το ποδόσφαιρο σας το χαρίζω».

Για τον τραυματισμό του αστυνομικού έξω από του Ρέντη: «Εύχομαι τα καλύτερα, αυτή η ευαισθητοποίηση δεν πρέπει να υπάρχει επειδή είναι αστυνομικός πρέπει να γίνεται για όλους. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται, ντροπή».

 

Αναφορικά με τη διαιτησία στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Βόλο και το γκολ που ακυρώθηκε: «Διαιτητική αλητεία που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, κερδίζοντας οι ισχυροί και όλοι οι άλλοι να πάνε να… Ήταν ένα παιχνίδι χαρά του ποδοσφαίρου, άσε το να παιχθεί, είναι υγεία να κερδίζει και ο αδύνατος, δεν θέλει το ποδόσφαιρο να κερδίζουν μόνο οι ισχυροί».

 

Ενώ για τους Ευαγγέλου και Περράκη, πρόσθεσε: «Πως το είδαμε όλοι και δεν το είδαν αυτοί; Ευαγγέλου και Περράκης στην άκρη, να έρθουν νέοι χωρίς εξαρτήσεις. Σύσσωμοι όλοι στην Τούμπα έλεγαν κανονικό γκολ είναι δήμαρχε. Είναι ντροπή αυτό που έγινε. Φάνηκε να υπάρχει δόλος και σκοπιμότητα, φαίνεται να υπάρχει συντονισμός και να είναι μιλημένοι. Αυτός είναι ο λόγος που έρχονται ξένοι διαιτητές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις