Πανιώνιος Νέας Ιωνίας: Ήττα με πέναλτι-εφεύρεση (pics)

Τα παράπονά του εξέφρασε για τη διαιτησία εξέφρασε “έμμεσα” ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας στο “match report” του αγώνα με τον Αστέρα Ριζομύλου, κάνοντας λόγο για πέναλτι-εφεύρεση που δόθηκε εις βάρος του.

Αναλυτικά:

“ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ (0-2) ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΠΑΓΩΝΟΠΟΥΛΟ!!!

Ο Πανιώνιος Νέας Ιωνίας γνώρισε νέα εντός έδρας ήττα αυτή τη φορά από τον Αστέρα Ριζομυλου (0-2) για την 11η αγωνιστική της Α’ΕΠΣΘ.

Το σκορ άνοιξε στο 21′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα (0-1) και στο 53′ ο Γερολυματος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Οι γηπεδούχοι από το 16′ αγωνίστηκαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σταυραντωνη με απ’ευθειας κόκκινη κάρτα θεωρώντας ο ρέφερι του αγώνα κ.Παγωνοπουλος ότι ο μέσος του Πανιωνίου ανέτρεψε αντίπαλο του εντός περιοχής κάτι που δεν έγινε και ήταν εφεύρεση του διαιτητή και ότι πάνω στην φάση εξυβρισε τον ίδιο κάτι που δεν ευσταθεί σε καμία πραγματικότητα!

Αυτή η απόφαση ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριων από τον αντιπρόεδρο του Πανιωνίου κ. Γιάννη Χούμα και τον προπονητή των κυανερυθρων Κώστα Παπαστεργιου ο οποίος ανέφερε ότι δεν αξίζει τον κόπο και έδωσε εντολή να αποχωρήσει η ομάδα του από τον αγωνιστικό χώρο εις ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ακολούθησε διακοπή 7 λεπτών και με την επέμβαση των ψυχραιμοτερων το ματς συνεχίστηκε κανονικά.

Ο Πανιώνιος παρατάχθηκε μόλις με 14 ποδοσφαιριστές και θύμιζε “νοσοκομείο”,καθώς υπήρχαν απουσίες λόγω τραυματισμών, ιώσεων, τιμωριών και επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας που έκαναν κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο παρά το αριθμητικό μειονέκτημα τους.

Καλή συνέχεια στον Αστέρα Ριζομυλου με υγεία πάντα στο πρωτάθλημα”.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κοντογιάννης, Καρακώστας, Ι.Φώτου, Ζάγκας, Γιαλίδης, Πέππας, Καμηνιώτης, Μαργαρίτης(12’λ.τ.Παπανδρέου-71’Καζάκης), Κιπτίου, Κανιούρας, Σταυραντώνης.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖΟΜΥΛΟΥ:Μπαλιού, Φλώρος, Σιαμέτης, Δαμάσκος, Χατζηιωάννου, Σεφερκόλι, Παπαστεργιου(57’Βέργος), Μακρονάσιος(57′ Θεοδώρου), Δαμάσκος(67’Σκεπεταρης), Κώστας(75’Αλουσάι), Γερολυματος(67’Κουτσούκης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις