Σε ρυθμούς προπόνησης ο Ολυμπιακός 7-0 την Ακρόπολη

Ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε την 10η νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια, κερδίζοντας εύκολα την Ακρόπολη Σέσκλου 7-0.

Οι ερυθρόλευκοι δεν πτοήθηκαν από την “έξωση” από το “σπίτι” τους και κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό των αντιπάλων τους, στο φιλόξενο γήπεδο του Μαγνησιακού.

Ο χορός των γκολ άνοιξε μόλις στο 6′ όταν μετά από κόρνερ των ερυθρολεύκων η μπάλα στρώθηκε στον Πετράκο που από κοντά δεν έχασε την ευκαιρία για το 1-0. Στο 14′ ο Καρατσόλης με σουτ, σε αντεπίθεση των γηπεδούχων έκανε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου στο 3-0 όταν μετά από γύρισμα του Κακάμη από δεξιά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό. Ο Μπλατσέρης στο 56′ με εξαιρετικό σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βίτσο που είδε την μπάλα να καταλήγει στο δεξιό του “παραθυράκι” για το 4-0 των γηπεδούχων. Στη συνέχεια τη σκυτάλη στο σκοράρισμα παρέλαβε ο Αναστασίου που πέτυχε δύο τέρματα. Αρχικά ο υψηλόσωμος φορ με πλασέ σε ασιστ του Σέττου έκανε το 5-0, στο 75′ και έξι λεπτά αργότερα με σουτ μετά από πάσα του Κούλπα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Το τελικό 7-0 διαμόρφωσε ο Γιαρλέλης με κεφαλιά στο 82′.

Ολυμπιακός Βόλου (Στ. Αρσένος): Φλίγκος, Κακάμης, Καμπέρης (65’ Γιαρλέλης), Παπακώστας, Κούλπας, Καρατσόλης (46’ Παπαδήμος), Μπλατσέρης (66’ Νούσιος), Ματτέα (46’ Κατσαγεωργίου), Αναστασίου, Πετράκος (46’ Σέττος), Σκοπελίτης.

Ακρόπολη Σέσκλου (Β. Τσουκάλης): Βίτσος, Παπούλιας, Βασιλείου(64’ Κριτσίνης), Σιδέρης, Στρούγκης, Κολημήτρας, Πούλιος, Χρυσαφόπουλος, Αξιώτης, Γκάγκας (64’ Τσουκάλης), Τζινιέρης (76’ Γλάρος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις