Ακόμη πιο κοντά στο λουκέτο – Ανακοινώνεται τη Δευτέρα για αγώνες κεκλεισμένων των Θυρών

Μοιράσου το άρθρο

Σκληρό μέτρο του πρωθυπουργού για όσα γίνονται με την οπαδική βία στη χώρα, με τις ομάδες να μη μένουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Aπόφαση ελήφθη από το Μαξίμου και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά! Όπως αποκαλύπτει η «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη, μετά από πολύωρες συζητήσεις, το μέτρο που θα εφαρμοστεί πάραυτα για την οπαδική βία είναι κεκλεισμένων των θυρών παντού μέχρι νεωτέρας! Η οριστική ανακοίνωση θα γίνει αύριο, Δευτέρα (11/12).

Η ιστοσελίδα ”Δίκη” σχολιάζει την επικείμενη απόφαση ως εξής:

«Το οριζόντιο μέτρο καταδεικνύει την αδυναμία της κυβέρνησης να δράσει ουσιαστικά. Ούτε μοιάζει να έχει ιδιαίτερο ζήλο για την υλοποίηση της σημερινής πρωθυπουργικής ρήσης (“να εντοπίσουμε τους υποκινητές, όσο ψηλά και αν βρίσκονται”). Διότι όσο οι ηθικοί αυτουργοί συνεχίζουν να διεγείρουν τους πραιτωτιανούς τους, κάθε τέτοια πολιτική είναι αδιέξοδη.

Τα επεισόδια στου Ρέντη δεν έγιναν εντός γηπέδου, αλλά ήταν σχεδιασμένα να γίνουν μερικά μέτρα πιο πέρα. Άρα; Γιατί να μην ξανασυμβούν τα ίδια από αύριο; Και κάτι ακόμη: Όταν θα επιστρέψουν οι θεατές στα γήπεδα, τι θα έχει αλλάξει»;

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις