Αντίστροφη μέτρηση… στον Άρη

Οι μέρες της αναμονής τελειώνουν σιγά-σιγά στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ, όπου μέχρι την Παρασκευή θα υπάρξουν οι εξελίξεις που περιμένουν όλοι και έχουν να κάνουν με την επόμενη μέρα της ομάδας.

Οπως είναι ήδη γνωστό, στις 24 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την αγορά μετοχών αναφορικά με τα μέλη του ΑΣ, με τα βλέμματα όλων να παραμένουν στραμμένα στον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας έχει δεσμευτεί ότι θα καταβάλει τα 1,2 εκατ. που απαιτούνται (λογικά θα το κάνει την τελευταία ημέρα), το οποίο είναι το αισιόοξο σενάριο για τον ΑΡΗ, ώστε να προχωρήσει τον σχεδιασμό του για την Φούτμπολ Λιγκ, αγωνιστικά και όχι μόνο.

Στο τραπέζι βέβαια υπάρχει και το… απαισιόδοξο plan b που «τρέχει» η διοικούσα επιτροπή και έχει να κάνει με το άνοιγμα του λογαριασμού στο κοινό, διαδικασία που θα γίνει μέσα στον Ιούλιο εφόσον δεν καλυφθεί το 1,2 μέχρι την Παρασκευή. Για αυτό τον λόγο ο ΑΡΗΣ θα απευθυνθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αναμένοντας μέσα στην εβδομάδα το «οκ» της Τράπεζας Πειραιώς, η οποία είναι και αυτή που θα ετοιμάσει την έκθεση που θα κατατεθεί στην εν λόγω υπηρεσία, η οποία και θα εγκρίνει το άνοιγμα της διαδικασίας στο κοινό.

Πηγή: allaboutaris

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις