ΔΑΦΝΗ: Τα τυπικά απομένουν για να τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο

Ο υποβιβασμός στη Β’ τοπική κατηγορία για την ομάδα της Δάφνης λειτούργησε ως μια πολύ καλή ευκαιρία για πλήρη αναδιοργάνωση, με σκοπό την επάνοδο του ιστορικού σωματίου στην μεγάλη τοπική κατηγορία. Για το λόγο αυτό έχουν…

προκηρυχθεί εκλογές για την προσεχή Παρασκευή (24/6) στο Κέντρο Νεολαίας Αγίων Αναργύρων (πρώην Στέκι), ώστε να επισπευτούν οι διαδικασίες.
Ανεπίσημα γίνονται ήδη επαφές σε διερευνητικό επίπεδο με παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστερ, ενώ εκκρεμότητα υπάρχει και στο θέμα του προπονητή που θα πρέπει να «χτίσει» τη νέα ομάδα.
Στόχο αποτελεί να είναι έτοιμες οι επιλογές και μόλις εκλεγεί το νέο Δ.Σ. που θα αναλάβει επισήμως να τρέξει την ομάδα, να κλείσει άμεσα όλα τα ανοιχτά θέματα.
Η διάδοχη διοικητική κατάσταση θα αποτελείται από κάποια μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., τα οποία θα πλαισιωθούν από νέους ανθρώπους με σκοπό η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να επανέλθει στην Α’ ΕΠΣΘ.
Επίσης, έχει γίνει πρόταση η Δάφνη να αναλάβει το γήπεδο της Νεάπολης σε συνεργασία με την ομάδα του Παγασητικού, που επίσης επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το ίδιο γήπεδο ως έδρα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις