ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Σε διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου η ομάδα του 2004 (Κ13)!

Πολύ σημαντικές εμπειρίες συνέλεξαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, που από την Παρασκευή (17/6) βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συμμετέχουν σε Διεθνές Τουρνουά, υπό την αιγίδα του ΠΑΟΚ…

Με επικεφαλή τον προπονητή Ντούσαν Πότσουτσα η ομάδα συμμετείχε σ’ ένα ακόμα τουρνουά πολύ υψηλού επιπέδου, που διεξήχθη μακριά από την πόλη μας, με σκοπό να προσφέρει στους νεαρούς αθλητές πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις που δεν μπορούν να λάβουν σε επίπεδο τοπικών διοργανώσεων.
Το συγκεκριμένο τμήμα της ακαδημίας, που κατέκτησε το πρωτάθλημα ΕΠΣΘ της ηλικιακής κατηγορίας του αήττητο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε τέτοιου είδους υψηλών προδιαγραφών τουρνουά ή φιλικούς αγώνες.
Κατά καιρούς το τελευταίο διάστημα έχει προσκληθεί να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις τόσο στην Αθήνα, με αντιπάλους ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, όσο και στη Θεσσαλονίκη, όπου και πάλι έχει αντιμετωπίσει αντίστοιχα τμήματα των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, μεταξύ των άλλων.
Αυτή τη φορά η ομάδα προχώρησε ένα βήμα μακρύτερα, καθώς αντιμετώπισε κορυφαίες ομάδες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, δεδομένου ότι στο εν λόγω τουρνουά συμμετείχε και η τούρκικη Galatasaray FC, γεγονός που καταδεικνύει το υψηλό επίπεδο των αγώνων και των παραστάσεων που έλαβαν τα παιδιά.
Η αποστολή επιστρέφει σήμερα Δευτέρα, ενώ το διάστημα της παραμονής της στη Θεσσαλονίκη είχε καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις