Στοίχημα: Μπορεί τη νίκη η Ουαλία

Συνεχίζεται και σήμερα η δράση στο Euro 2016. Δύο παιχνίδια υπάρχουν στο πρόγραμμα της Δευτέρας (20/06), αμφότερα για τον Β’ όμιλο. Συγκεκριμένα, η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία και η Ρωσία την Ουαλία. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσει μόνον η δεύτερη αναμέτρηση, ενώ μία πρόταση προκύπτει και από το μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα του πάμε στοίχημα ΟΠΑΠ Live, μέσω του livescore.

Ουαλικό προβάδισμα

Ξεκινάμε από τον αγώνα Ρωσία –Ουαλία, στον οποίο θα πάμε με το 2 DNB σε απόδοση 2.05 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Το γκολ του Μπερεζούτσκι κρατάει «ζωντανή» μέχρι και σήμερα την απαράδεκτη Ρωσία, που θα έπρεπε να έχει ήδη αποχαιρετήσει το Euro. Ακόμη και σ’ αυτό το –μέχρι στιγμής- κακό ποιοτικά τουρνουά, οι Ρώσοι δείχνουν απλά κατώτεροι των περιστάσεων, με ολοφάνερο έλλειμμα αξιόπιστων λύσεων σε όλες τις γραμμές, αλλά κυρίως απ’ τη μέση και μπροστά. Μετά την αποκρουστική εμφάνιση τους με την Αγγλία στην πρεμιέρα (1-1), ακολούθησε η απόλυτα δίκαιη ήττα 2-1 απ’ τη Σλοβακία, αποτέλεσμα που ήταν απόρροια της μιας ταχύτητας κάτω περίπου… στα πάντα.

Το βίντεο για το Ρωσία –Ουαλία

 Δεν αξίζει να περάσει στην επόμενη φάση η «αρκούδα», είναι σίγουρα η χειρότερη ομάδα του ομίλου, ωστόσο με νίκη σήμερα όλα είναι πιθανά. Το «τρίποντο» εξασφαλίζει στους Ρώσους την τρίτη θέση, που υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην επόμενη φάση, ενώ θα τερματίσουν δεύτεροι αν ηττηθεί η Σλοβακία. Σε περίπτωση ήττας της Αγγλίας, οι δύο ομάδες θα ισοβαθμίσουν στη δεύτερη θέση και καθότι ήρθαν ισόπαλες (1-1), θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων (+1 για Αγγλία, -1 για Ρωσία έπειτα από δύο αγώνες). Αξίζει να σημειωθεί ότι η «αρκούδα» έχει κερδίσει μόλις ένα απ’ τα 7 τελευταία παιχνίδια, φιλικά ή επίσημα (1-2-4).

Απ’ τις ομάδες που έχουν κερδίσει θετικά σχόλια η Ουαλία, έφτασε μια «ανάσα» απ’ την ισοπαλία κόντρα στην Αγγλία την περασμένη Πέμπτη. Όπως και κόντρα στη Σλοβακία, προηγήθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκάρεθ Μπέιλ στο πρώτο σουτ εντός εστίας και παρά την ισοφάριση του Βάρντι στο 56’, έδειχνε ότι μπορεί να κρατήσει το 1-1. Ωστόσο, μια στιγμή αδράνειας στις καθυστερήσεις έφερε το 2-1 για την Αγγλία και πίκρανε τους μαχητικούς Ουαλούς, που ήταν για ακόμη μια φορά εξαιρετικοί αμυντικά και ιδιαίτερα επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, όπου δεσπόζει η παρουσία του Μπέιλ. Η ομάδα του Κρις Κόουλμαν κρατά την τύχη στα χέρια της, αφού με νίκη θα είναι σίγουρα στην επόμενη φάση, ενδεχομένως και ως πρώτη αν παράλληλα δεν κερδίσει η Αγγλία. Της αρκεί και η ισοπαλία αν δεν κερδίσει η Σλοβακία, ενώ με ήττα θα είναι σίγουρα εκτός δυάδας και πιθανώς ακόμη και εκτός τριάδας, σε περίπτωση που οι Σλοβάκοι πάρουν αποτέλεσμα. Η Ουαλία έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο μέχρι στιγμής και θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη.

Over στη Μαδρίτη

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης, με την επιλογή μας να είναι το Over 167.5 πόντοι, σε απόδοση 1.87. Απόψε οι δύο ομάδες μεταφέρονται στη Μαδρίτη και επειδή η Ρεάλ «έσπασε» έδρα στον προηγούμενο αγώνα έχει μπροστά της δύο ευκαιρίες να κατακτήσει το πρωτάθλημα για δεύτερη σερί χρονιά. Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στα δύο πρώτα ματς και αφού στο πρώτο την «πάτησε» με το buzzer-beater λέι-απ του Περπέρογλου, στο δεύτερο ήταν αποφασισμένη και δεν επέτρεψε στην Μπαρτσελόνα να πάρει «ανάσα». Το κύριο χαρακτηριστικό της Ρεάλ μέχρι στιγμής είναι η εξαιρετική συμπεριφορά στην επίθεση με επιδόσεις 99 και 90 πόντους, ήτοι 94.5 πόντοι, που είναι σχεδόν ο μέσος όρος που είχε στην κανονική περίοδο της ACB. Η Μπαρτσελόνα είχε την ατυχία να δει σε πολύ κακή ημέρα πολλούς από τους αθλητές της στο δεύτερο αγώνα και με 4/18 τρίποντα, η ανατροπή ήταν αδύνατη αποστολή. Λόγω των δύο πολύ μεγάλων επιθετικών επιδόσεων της Ρεάλ στην Βαρκελώνη είμαστε «υποχρεωμένοι» να κοιτάξουμε και σήμερα το ενδεχόμενο να σκοράρει ξανά πολύ ψηλά η αποψινή γηπεδούχος διότι στην έδρα της είναι ακόμα πιο επιθετική με 99 πόντους ανά εντός έδρας αγώνα και 91 πόντους ανά εκτός έδρας αγώνα. Αυτό που γενικά ισχύει όταν η Ρεάλ παίζει εντός είναι ότι αν της «βγουν» τα σουτ και ανεβάσει ψυχολογία τότε δεν ασχολείται το σύνολο με την άμυνα επιτρέποντας στην αντίπαλο ομάδα μεγάλη επίδοση επίσης. Οι αγορές του αγώνα «άνοιξαν» με φαβορί τη Ρεάλ με -6.5 χάντικαπ όμως «διορθώθηκε» άμεσα σε -4.5. Η καλύτερη επιλογή από τον αγώνα, σύμφωνα με τα παραπάνω περί των επιθέσεων των δύο αντιπάλων είναι το Over 167.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις