ΣΚΙΑΘΟΣ: Το οικονομικό… βασικό πρόβλημα για τη νέα χρονιά

Το οικονομικό αποτελεί το βασικό πρόβλημα για την ομάδα της Σκιάθου και οι διεργασίες για την προετοιμασία της επόμενης ημέρας είναι σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να βρεθούν χορηγοί και υποστηρικτές που θα συνδράμουν στην προσπάθεια…

Το κομμάτι της οργάνωσης και λειτουργίας της ομάδας το κατέχουν απόλυτα τα μέλη της υπάρχουσας διοίκησης κι αυτό που επιθυμούν, είναι να πλαισιωθούν από νέα πρόσωπα, που έχουν το οικονομικό υπόβαθρο και τη διάθεση να προσφέρουν.
Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε να εξασφαλιστούν τα εχέγγυα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς είναι ξεκάθαρο ότι οι στόχοι και η πορεία της ομάδας θα εξαρτηθούν από το ύψος του ποσού που θα συγκεντρωθεί για να «τρέξει» η ομάδα την επόμενη σεζόν.
Ο προϋπολογισμός του κόστους που έχει να κάνει με μετακινήσεις κι έξοδα διαιτησίας είναι πολύ υψηλός και ξεπερνά τις 30.000€, δεδομένου ότι το νέο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε ένα όμιλο με δεκαέξι ομάδες.
Όπως εύκολα αντιλαμβάνεται καθένας, το κόστος αυτό δεν μπορούν να το αντέξουν μόνοι τους οι διοικούντες και χρειάζονται βοήθεια.
Σε ότι αφορά το ρόστερ, οι ελλείψεις έχουν εντοπιστεί κι έχουν γίνει συζητήσεις με τρεις-τέσσερις αξιόλογους ποδοσφαιριστές, που ζουν κι εργάζονται στο νησί κι αποτελούν περιπτώσεις, που θα μπορέσουν να ενσωματωθούν γρήγορα στην ομάδα και να προσφέρουν άμεσα. Μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ελπιδοφόρες και γίνεται λόγος για θετική έκβαση αυτών των υποθέσεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις