Εντυπωσιακός ο απολογισμός για τον Αιολικό Βόλου

Επιτυχημένη θεωρείται η χρονιά 2015-2016 για τον Αιολικό Βόλου. Η Παιδική ομάδα του συλλόγου, έφθασε στον τελικό του πρωταθλήματος Ν.Μαγνησίας με την αντίστοιχη των Νέων Αθλητών της Νίκης Βόλου, χάνοντας την…

…πρώτη θέση μετά από παράταση 60-61. Τα παιδιά που συμμετείχαν ήταν: Ζαρνακούπης Χρήστος, Ζαρνακούπης Άγγελος, Γεωργαντζής Ευάγγελος Αγιώτης Αλέξανδρος,Δραγατσίκης Ορφέας,Βαγιόπουλος Παναγιώτης,Λογοδότης Παναγιώτης,Παπαγιώτης Γεώργιος, Τεντζεράκης Ιωάννης,Σκαρίμπας Χρήστος,Χρυσόστομος Σμυρλής,Κρητικός. Ο Βαγιόπουλος Παναγιώτης συμπεριελήφθη στην Εθνική Ανδρών κωφών.
Η Εφηβική ομάδα του Αιολικού κατετάγη τρίτη στο Ν. Μαγνησίας και οι κορασίδες τέταρτες. Η εφηβική ομάδα συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Σ.Κ. Α. Θ. και κατάφερε να ανέλθει στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Θ. σε αγώνα μπαράζ που πραγματοποιήθηκε στη Νίκαια νικώντας τον Α.Σ.Φαρσάλων.
Οι συντελεστές ήταν οι παρακάτω: Κομμάτας, Κωστόπουλος, Γιαννίκος, Καπραβέλος, Νταιλιάνης, Λογοδότης, Δραγατσίκης, Νικόπουλος Τσιβγιούρας, Χατζηεφραιμίδης, Κούτε, Μπούρας Από την αρχή στην ομάδα ήταν και οι Φερχάτι, Νικολαίδης Ντίνας, Μαστραφτσής, Παπαγιώτης, Ζουρναντζής οι οποίοι διέκοψαν για διαφόρους λόγους (μαθήματα,τραυματισμοί κ.τ.λ).
Πραγματοποιήθηκε εκδρομή στη Σκιάθο με τα μίνι-παμπαίδες. Για μια ακόμη φορά ο Αιολικός ευχαριστεί τον Α.Σ Σκιάθου για την άψογη φιλοξενία στην όμορφη Σκιάθο και στο πανέμορφο κλειστό Γυμναστήριο.
Οι γεννημένοι 2001 τη Μ.Τρίτη 26 Απριλίου και οι παμπαίδες έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του Κεραυνού Λάρισας Μέσα στον Μάιο πραγματοποιήθηκε εκδρομή στην Αθήνα όπου έδωσαν επίσημα φιλικά παιχνίδια οι 2001 και οι 1999-2000 με την ομάδα του Μίλωνα, του Γ.Σ.Κρόνος Αγίου Δημητρίου και την ομάδα του Α.Ο.Αμύντα Δάφνης Υμηττού .
Σε εξέλιξη βρίσκεται το εσωτερικό πρωτάθλημα όλων των τμημάτων που ξεκίνησε 23 Μαΐου με την επωνυμία “ΤΥΜΠΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ” και τέλος η λήξη της χρονιάς θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου στο Γυμναστήριο στις 24 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις