Θεοδοσιάδης: «Θέλουμε πρωταγωνιστή τον Απόλλωνα Λάρισας»

O Σάκης Θεοδοσιάδης θα οδηγήσει τον Απόλλωνα Λάρισας στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Η ομάδα της Φιλιππούπολης μετά την άνοδο που πέτυχε, αποφάσισε να ανεβάσει τον πήχη ψηλά φέρνοντας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον πρώην προπονητή της Αναγέννησης Καρδίτσας, που είχε αφήσει ένα σπουδαίο έργο τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα (21/6) στο ξενοδοχείο “Διόνυσος” παρουσιάστηκε και επίσημα ο νέος προπονητής του Απόλλωνα από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Παναγιώτη Μαντζανά. Στο πάνελ βρέθηκε εκτός του προπονητή και ο βοηθός του κ. Κώστας Μαργαρίτης, που θα είναι υπεύθυνος της εκγύμνασης των παικτών. Τέλος τη διαδικασία της παρουσίασης ανέλαβε ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας, κ. Λάζαρος Παπαδούλης.

mantzanas-theodosiadis

Τον προπονητή παρουσίασε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μαντζανάς. Στα λόγια του έκανε μία σύντομη αναδρομή τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ αιτιολόγησε γιατί αποφάσισε να φέρει τον Σάκης Θεοδοσιάδη στην ομάδα: “Πριν ξεκινήσω την παρουσίαση θέλω να πω δύο πράγματα. Πριν δύο χρόνια ξεκινήσαμε αυτή τη προσπάθεια. Εγώ και όλη η διοίκηση με πάρα πολύ αγώνα και μεγάλη προσπάθεια, καταφέραμε σήμερα να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη Γ’ Εθνική. Μετά από 11 χρόνια ο Απόλλωνας βρίσκεται εκεί που πρέπει.

Αυτή τη προσπάθεια τη ξεκινήσαμε με πολύ όρεξη, μεράκι και διάθεση και τελικά σε όλα αυτά δικαιωθήκαμε. Μέσα από τη καρδιά θέλω μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που ξεκινήσαμε μαζί, όλους όσους προστέθηκαν. Σήμερα για εμάς είναι μία πολύ μεγάλη μέρα, είναι μία μέρα που ξεκινάμε να προγραμματίσουμε κάτι καινούργιο για τον Απόλωνα. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια θεωρήσαμε καλό να πάρουμε ένα προπονητή καταξιωμένο, έναν άνθρωπο με πολύ καλό χαρακτήρα και να του δώσουμε τα ηνία της ομάδας.

Θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, έτσι ώστε ο Απόλλωνας να είναι εκεί που πρέπει να είναι. Καλωσορίζω τον κ. Θεοδοσίάδη και τον συνεργάτη του τον κ. Μαργαρίτη. Του εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του”.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε το λόγο ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο νέος προπονητής μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να πει το ναι. Αλλά και λίγα λόγια για τη νέα ομάδα. Παράλληλα αναφορά έγινε και για τις νέες μεταγραφές που θα γίνουν.

theodosiadis

“Καταρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Απόλλωνα και προσωπικά τον πρόεδρο, κ. Αποστόλη Μαντζανά, για την τιμή στο πρόσωπό μου, να ηγηθώ φέτος στην τεχνική ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας στη Γ΄Εθνική. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Και είναι μεγάλη τιμή, γιατί από τη πρώτη στιγμή έδειξε μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση στο πρόσωπό μου και στις ικανότητες που έχω σαν προπονητής. 

Δεν θα ήθελα να πω πολλά πράγματα, απλά αυτό που θα ήθελα να υποσχεθώ σε όλη την οικογένεια του Απόλλωνα, σε αυτό το ιστορικό σωματείο, είναι ότι θέλω να σταθώ αντάξιος στις προσδοκίες που έχει θέσει η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας και ότι μαζί με τους συνεργάτες μου και ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα θα δώσουμε τα πάντα έτσι ώστε να παρουσιαστούμε πολύ ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Αυτό που θα επιδιώξουμε μέσα από αξιοπρέπεια, σεβασμό στους ίδιους τους εαυτούς μας και απέναντι στους αντιπάλους είναι η διάθεση. Να έχουμε υγεία όσοι θα είμαστε κοντά στην οικογένεια του Απόλλωνα. 

Θα ήθελα να πω ότι ο Απόλλων εκπροσωπεί φέτος μία μεγάλη πόλη, όπως είναι η Λάρισα. Σε αυτή τη πόλη υπάρχουν δύο ομάδες η ΑΕΛ, όπου θα μας εκπροσωπεί στη Super League και ο Απόλλωνας στη Γ’ Εθνική. Μέσα από τη προσπάθεια που θα κάνουμε θέλουμε να συγκεντρώσουμε καινούργιους φιλάθλους οι οποίοι θα σεβαστούν και θα χαίρονται το ποδόσφαιρο που θα βλέπουν από την ομάδα μας”.  

Για τις μεταγραφές: “Σε όλο αυτό κομμάτι υπάρχει μία άριστη σχέση μεταξύ προπονητών και διοίκησης. Αυτό που θα ήθελα να πω όμως, είναι πως για εμάς σημαντικό ρόλο ακόμα και για να έρθω στον Απόλλωνα έπαιξε το στοιχείο της οργάνωσης. Βλέπω τα τελευταία δύο χρόνια ο πρόεδρος έχει τρομερή όρεξη και οι άνθρωποι που είναι κοντά του. Άρα για εμάς και ειδικά τους νέους προπονητές μεγάλο ρόλο παίζει η οργάνωση και εκεί θα δώσουμε έμφαση. Συνθήκες εργασίας για τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές. 

Από εκεί και πέρα στο καθαρά μεταγραφικό κομμάτι, να είστε σίγουροι πως θα έρθουν παίκτες όχι για εντυπωσιασμό, θα έρθουν παίκτες με ουσία που θα έχουν όρεξη να διακριθούν και να βάλουν τον εαυτό τους κάτω από την ομάδα. Δεν θα πάμε σε μία διαδικασία να εντυπωσιάσουμε το κόσμο με μεταγραφές ονομάτων.

Ήδη έχω μιλήσει και ανθρώπους στην ομάδα και αξιολογούμε το υπάρχον ρόστερ και θα κρίνουμε ποια παιδιά μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της Γ’ Εθνικής, γιατί είναι ένα πρωτάθλημα με μεγάλες απαιτήσεις. Από εκεί και πέρα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να ενισχύσουμε την ομάδα για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλουμε να είμαστε σε ένα πρωτάθλημα κομπάρσοι, θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές”.

larissasportnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις