Αυτά ζήτησε ο Κούγιας στο ΔΣ της SL1 – Τι είπε για παράνομο στοιχηματισμό και εκλογές

Ο Αλέξης Κούγιας εκπροσώπησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Stoiximan Super League, με τον αντιπρόεδρο των «ερυθρολεύκων» να στέκεται στην τοποθέτησή του σε δύο άξονες, αλλά και να αναφέρεται στον αστυνομικό που έχασε τη ζωή του έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» σε επεισόδια.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Κούγιας κατέθεσε πρόταση να δηλώσει η Λίγκα υποστήριξη κατηγορίας κατά όλων των εμπλεκομένων φυσικών προσώπων που θα κατηγορηθούν γιατί διέπραξαν κακουργηματικές πράξεις και εμπλέκονται στο σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού και στημένων αγώνων. Δικογραφία την οποία έχει στα χέρια του από τον Αύγουστο, οπότε και του δόθηκε από τους εντεταλμένους Ευρωπαίους εισαγγελείς, ο Εισαγγελέας Ποινικής Διώξεως Αθηνών και Ποσοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Σπυρόπουλος.

«Από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι για αυτή την τεράστια για το ποδόσφαιρο υπόθεση. Ο Ολυμπιακός προτείνει να παραστεί η Super League προς υποστήριξη κατηγορίας σε αυτή την υπόθεση και όλοι οι ιδιοκτήτες πρέπει να πάρουν θέση για να δει ο κόσμος ποιος θέλει την πραγματική κάθαρση του ποδοσφαίρου», υποστήριξε.

Ο κ. Κούγιας ζήτησε επίσης να γίνει άμεσα προσδιορισμός των επόμενων εκλογών για να υπάρξει πρόεδρος στον συνεταιρισμό και παρουσία στην ΕΠΟ.

Επιπροσθέτως, ανέφερε πως η Κάτια Κοξένογλου, ως αναπληρώτρια πρόεδρος, πρέπει να παραστεί στην κηδεία του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια στου Ρέντη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις