Δωματάς: Ν’ αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας του Ολυμπιακού Βόλου

Ο Γιάννης Δωματάς είναι η πέμπτη μεταγραφή που ανακοίνωσε επίσημα η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος. Παρά το νεαρό της ηλικίας του διαθέτει εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λιγκ με τον Εργοτέλη και με δηλώσεις του στο goalpost.gr εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να έρθει στον Ολυμπιακό και…

…να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής:
«Ο πρόεδρος κ. Μποτσιβάλης από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισε, μου έδειξε πως έχει όραμα και μεγάλο πάθος για την ομάδα. Δεν ήταν δύσκολο να πω το ναι, καθώς με έπεισε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά γι’ αυτό που πάει να γίνει φέτος στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Ολυμπιακός θα κάνει πρωταθλητισμό και αυτό είναι που με έφερε στην ομάδα, καθώς μ’ αρέσει η πίεση, γνωρίζοντας πως ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι απαιτητικός. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να έχει υγεία σε όλα τα επίπεδα, μόνο επιτυχίες και να είναι σίγουροι οι φίλαθλοι της ομάδας, πως στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε την άνοδο.
Ήρθα στον Ολυμπιακό γιατί είδα ότι σ’ αυτή την ομάδα υπάρχει προοπτική και θέλω μ’ αυτό τον σύλλογο να παίξω στις επαγγελματικές κατηγορίες. Όχι μόνο στη Football League, αλλά και στη Σούπερ Λιγκ, εφόσον ο Ολυμπιακός έχει ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια. Θέλω να αποτελέσω κομμάτι της ιστορίας αυτής της ομάδας.
Με τις μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις, η διοίκηση του Ολυμπιακού αποδεικνύει πως θέλει να φέρει παίκτες στην ομάδα, ικανούς να κάνουν τη διαφορά στην κατηγορία. Θα δούμε, πιστεύω, έναν διαφορετικό Ολυμπιακό Βόλου, καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια.
Μπορώ να αγωνιστώ και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, όπου βέβαια μου ζητήσει ο προπονητής μου. Συνήθως παίζω ως αριστερός εξτρέμ, όμως για μένα είναι το ίδιο εύκολο να αγωνιστώ και στη δεξιά πλευρά, καθώς χειρίζομαι εξίσου καλά και τα δύο πόδια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις