Γκέλα ολκής για τον Ολυμπιακό Βόλου, “σκόνταψε” στην προτελευταία Σκιάθο

Ο Ολυμπιακός Βόλου «κατάφερε» και έχασε βαθμούς από την προτελευταία Σκιάθο, στον πρώτο αγώνα του 2024. Οι ερυθρόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την νησιώτικη ομάδα στο βοηθητικό ΕΑΚ και μετά τη νίκη της Αγίας Άννας στο ντέρμπι με τον Θησέα η μάχη της κορυφής πήρε φωτιά καθώς οι κυανέρυθροι πλησίασαν στους τρεις βαθμούς, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Να σημειώσουμε πως η Σκιάθος βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας μέχρι σήμερα μία νίκη, μία ισοπαλία και οχτώ ήττες.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Καμπέρης στο 43’ με πλασέ από πλάγια θέση, ενώ το γκολ της ισοφάρισης για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Μπάμπα στο 56’.

Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να είχαν την κατοχή, να πίεσαν τον αντίπαλο και να δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν περισσότερες φορές από το ένα γκολ που πέτυχαν, ωστόσο η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δεν αφήνουν περιθώρια για δικαιολογίες. Ο Ολυμπιακός Βόλου αν θέλει να πάρει το πρωτάθλημα και την άνοδο στα μπαράζ, θα πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο ώστε η ποιότητά του να μεταφράζεται και σε άνετες νίκες στο τοπικό πρωτάθλημα που καλείται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του

Ολυμπιακός Βόλου και Σκιάθος κλήθηκαν να αγωνιστούν κάτω από περίεργες συνθήκες στο βοηθητικό του ΕΑΚ καθώς ο φωτισμός ήταν ελλιπής και η ορατότητα περιορισμένη…

Οι ερυθρόλευκοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο του αγώνα όμως είτε στην τελική πάσα, είτε στην τελική ενέργεια, οι επιθετικές προσπάθειες δεν απέδιδαν “καρπούς”. Παρόλα αυτά το συγκρότημα του Στέλιου Αρσένου πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενο στο σκορ χάρη σε τέρμα του Καμπέρη στο 43′, με διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση που “τρύπησε” τα δίχτυα. Για την ακρίβεια τα ήδη τρυπημένα δίχτυα καθώς η μπάλα διαπέρασε το “πλεκτό” χωρίς καμία αντίσταση, με τους Σκιαθίτες να αμφισβητούν το τέρμα. Παρά το ημίφως, διαιτητής και βοηθός είδαν το γκολ και το ημίχρονο ολοκληλρώθηκε με το σκορ στο 1-0.

Αν και οι ερυθρόλευκοι είχαν τον πλήρη έλεγχο και στο δεύτερο ημίχρονο, οι Σκιαθίτες κατάφεραν και ισοφάρισαν σε μία φάση στο 56′ που ο Αμαρίλντο Μπάμπα φόρεσε τα παπούτσια του Μέσι. Ο παίκτης της Σκιάθου αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του στην περιοχή, σούταρε προς την εστία με τον Φλίγκο να μην μπορεί να αποσοβήσει το 1-1.

Ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού μέχρι το φινάλε δεν απέδωσε καρπούς με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με διαφορετικά συναισθήματα. Οι φιλοξενούμενοι πανηγυρίζοντας ένα ιστορικό αποτέλεσμα και οι γηπεδούχοι έχοντας καταγράψει μία γκέλα ολκής απέναντι στην προτελευταία ομάδα του του βαθμολογικού πίνακα.

Ολυμπιακός Βόλου (Στ. Αρσένος): Φλίγκος, Κακάμης, Καμπέρης Κ.Σ., Παπακώστας, Γκαλίτσιος, Πετράκος (46’ Μπλατσέρης), Νούσιος, Τασιούλης (81’ Σιόβας), Κατσαγεωργίου (46’ Κυρίτσης), Σκοπελίτης (81’ Ζέρης), Αναστασίου (46’ Σέττος)

Α.Ο. Σκιάθου (Β. Μυγδαλάκης): Κοντοστάθης, Τσότσος (46’ Πρίφτι Ντ.), Μπρέγκου, Καμπουρέλιας, Πρίφτι Ελ., Ντάμτσιος, Μουτζούρης, Σταμέλος, Μπάμπα, Τάσσος Γ., Μανωλιός.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις