Ο Παναγιώτης Νάσης προπονητής τερματοφυλάκων στον Ολυμπιακό Β.

Οι συνεργάτες του Παναγιώτη Τζαναβάρα στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου έχουν βρεθεί κατά τα 2/3. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι, όπως έχουμε γράψει, ο Κώστας Μπράτσος, παρότι επίσημα η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν το έχει ανακοινώσει ακόμη. Όσον αφορά τον προπονητή τερματοφυλάκων, οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού…

έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Παναγιώτη Νάση, καθώς οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια εδώ και δέκα μέρες. Ωστόσο, το τεχνικό τιμ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, από τη στιγμή που δεν έχει κλείσει ο γυμναστής της ομάδας, ο οποίος δεν θα είναι Βολιώτης. Στον Ολυμπιακό έχουν κάνει προτάσεις σε τρεις γυμναστές και περιμένουν απαντήσεις.
Ο Παναγιώτης Νάσης γεννήθηκε στις 3 Φεβρουαρίου του 1970. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ως τερματοφύλακας τα έκανε στην Ελασσόνα, ενώ το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε το 1988 στον Πιερικό όπου παρέμεινε για 5 χρόνια στην Β΄ και 2,5 χρόνια στην Α΄ έχοντας προπονητή του τον Γιάννη Ματζουράκη. Μετά συνέχισε στη Λάρισα, στη Νάξο, στην Κοζάνη, στα Χανιά και στην Αλεξανδρούπολη. Στην καριέρα του διατέλεσε τερματοφύλακας και στο εξωτερικό σε ομάδα της Αυστρίας.
Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε το 2006 στον Εθνικό Κατερίνης, συνέχισε στον Αγροτικό Αστέρα ενώ βρέθηκε σε δύο διαφορετικές περιόδους και στον Πιερικό όπου έκανε πολυετή καριέρα και ως παίκτης. Οι τελευταίοι του προπονητικοί σταθμοί ήταν η Κέρκυρα, η Βέροια και η Καλλονή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις