«Πούλησε τον Βέλλιο στην καινούρια ομάδα του Μαρινάκη»

Με μια ιδιαίτερα καυστική και αποκαλυπτική ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή, αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την αγαπημένη τους ομάδα, την πώληση του Απόστολου Βέλλιου στη Νότιγχαμ, ενώ απευθύνονται και στον Σταύρο Κοντονή ζητώντας να καθαρίσει όλες τις διοικήσεις ομάδων που «ελέγχονται από την εγκληματική οργάνωση». 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10:

Η διοικητική κατρακύλα του ΗΡΑΚΛΗ δυστυχώς μέρα τη μέρα γίνεται και μεγαλύτερη χτυπώντας πλέον εκτός από την ομάδα και την αξιοπρέπεια μας. Μετά τη μη αδειοδότηση, μετά τη συνεχόμενη κοροϊδία του απατεώνα από τον Καναδά και τη προσπάθεια διάλυσης της ομάδας έρχεται και το αποκορύφωμα της ξεφτίλας.

Ο καναδός πούλησε τον Βέλλιο στην καινούρια ομάδα του μαρινάκη στη τιμή του 1.200.000. Μέσα όμως σε αυτή τη τιμή συμπεριλαμβάνεται και η ψήφος που θα ρίξει ο καναδός στην συνέλευση της ΕΠΟ την παρασκευή 24/6, η οποία θα είναι φυσικά υποστηρικτική για την εγκληματική οργάνωση η οποία έριξε τον ΗΡΑΚΛΗ πριν πέντε χρόνια και συνεχίζει να τον διώκει πλέον σε συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο του. Η επιβράβευση για την ψήφο που θα δοθεί την παρασκευή θα έρθει την επομένη κιόλας μέρα με τον καναδό να βάζει στην τσέπη του 150.000 ευρώ ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα δοθούν μέχρι τις 15/7.Από την ημέρα που ανέλαβε ο καναδός ένα πράγμα του ξεκαθαρίσαμε ότι δεν θα γίνει ανεκτό από μας, την με οποιονδήποτε τρόπο συνεργασία με την εγκληματική οργάνωση η οποία προσπάθησε να μας διαλύσει το 2011. Και πάλι όμως αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι βρήκαν τρόπο μέσω της κερκόπορτας που ονομάζεται παπαθανασάκης να μας χτυπήσουν και να μας πλήξουν σε ότι πιο σημαντικό μας είχε απομείνει, την αξιοπρέπεια μας. Απευθυνόμαστε αρχικά στον Κοντονή θέτοντας του, τον εξής προβληματισμό.

Για τους οπαδούς και τους συνδέσμους οι οποίοι «ζημιώνουν» με τη συμπεριφορά τους το άθλημα είδαμε να είναι λαλίστατος. Απέναντι στους προέδρους και μεγαλομετόχους οι οποίοι με τη στάση τους διασύρουν, σπιλώνουν, χρεώνουν και καταστρέφουν συλλόγους είναι διατεθειμένος να κάνει κάτι; Απέναντι σε αυτή την εγκληματική οργάνωση του ποδοσφαίρου η οποία προσεταιρίζεται χαμόγια και τους βάζει να χρεώνουν ομάδες ώστε να τις ελέγχουν, θα κάνει κάποια κίνηση;

Τέλος απευθυνόμαστε σε όλους τους επίδοξους διαχειριστές του ολοκαυτώματος που ονομάζεται παπαθανασάκης και τους ξεκαθαρίζουμε τα εξής: Όποιος είτε από άγνοια, είτε από συμφέρον, είτε από φιλοδοξία μπει συμμέτοχος σε αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται διοίκηση της ΠΑΕ, θα αντιμετωπιστεί ακριβώς όπως και ο καναδός.

Λαέ του ΗΡΑΚΛΗ είμαστε αντιμέτωποι και πάλι με τα ίδια πρόσωπα και τις ίδιες καταστάσεις που βρήκαμε μπροστά μας το 2010 και το 2011, το ραντεβού μας θα δίνεται πλέον σε κάθε εκδήλωση του ποδοσφαιρικού ΗΡΑΚΛΗ, η οποία θα μετατρέπεται σε ένα συλλαλητήριο εναντία στη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου η οποία πλέον τρύπωσε και στην ομάδα μας…

Ο πόλεμος θα τελειώσει… όταν νικήσουμε!!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις