Ποδαρικό με ΝΙΚΗ θέλει κόντρα στον Λεβαδειακό

Με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών που θα της δώσει τη δυνατότητα να πλησιάσει, τόσο τον σημερινό της αντίπαλο, όσο και την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θα παραταχθεί σήμερα στις 3 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, η Νίκη Βόλου.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται στην 5η θέση με 18 βαθμούς, έχοντας ωστόσο τρία παιχνίδια λιγότερα από την πρωτοπόρο ΑΕΛ και ένα από τον Λεβαδειακό που είναι δεύτερος με 27 πόντους.

Οι κυανόλευκοι θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο έτος, κάνοντας μία μεγάλη νίκη που λείπει από την πορεία τους, καθώς δεν έχουν κερδίσει κανέναν από τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καλείται να διαχειριστεί την απουσία των Μιράντα, Στίκα και Ναά ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Μοράρ που όλα δείχνουν πως δεν υπολογίζεται και η λύση της συνεργασίας είναι θέμα χρόνου.

Η κυανόλευκη αποστολή:

Χωρίς περιθώρια ο Λεβαδειακός

Ο Λεβαδειακός προέρχεται από ισοπαλία στην Κοζάνη και δεν έχει περιθώρια νέας απώλειας βαθμών στο κυνήγι της κορυφής. Με νέο προπονητή στον πάγκο του, τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, οι πράσινοι θέλουν να κλείσουν την παρένθεση των τελευταίων αγωνιστικών και να επανέλθουν στα τρίποντα.

Στην 20άδα που επέλεξε ο νέος προπονητής βρίσκονται οι: Γκροφ, Στογιάνοβιτς, Μπελμόντ, Κουάντρα, Χάμοντ, Λόπεθ, Μεχία, Ρομό, Βήχος, Γιαννιώτας, Κασέμι, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Συμελίδης, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Τσιριγώτης, Σωτηράκος και Πολέτο.

Σουπερλιγκάτος διαιτητής

Ο Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας) θα διευθύνει το ματς Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου

Λεβαδειακός – Νίκη Βόλου (15.00, Λιβαδειάς)
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνας)-(φωτό)
Βοηθοί: Δ. Βεργέτης (Αργολίδας), Διαμαντής (Ηπείρου)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις