Ανακοίνωση για όλους και όλα από τον Ολυμπιακό Βόλου: Παραμένει ο Αρσένος

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου πήρε θέση για τα όσα συνέβησαν αλλά και αυτά που ακολούθησαν στον αγώνα κόντρα στον Α.Ο. Σκιάθου.

Αναλυτικά:

• Σήμερα έλαβε χώρα η πρώτη προπόνηση μετά τον αγώνα του Σαββάτου με τη Σκιάθο. Επιβλήθηκε πρόστιμο σε όλους του παίκτες που αγωνίστηκαν, είτε βασικοί, είτε μπήκαν ως αλλαγή στον αγώνα του Σαββάτου, με εξαίρεση τον Αλέξανδρο Ζέρη και τον Κωνσταντίνο Σιόβα, που παρότι πέρασαν ως αλλαγή, μόλις ενσωματώθηκαν στην ομάδα.

• Ο Κωνσταντίνος Καμπέρης του Σωτηρίου, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ηρακλή Λάρισας, προστίθεται στους αρχηγούς της ομάδας για το «τσαγανό», το «πείσμα» και τη σταθερή αγωνιστική εικόνα που βγάζει στους αγώνες, εντός γηπέδου, αλλά και στα αποδυτήρια. Ο Φίλιππος παραμένει αρχηγός.

• Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος απολαμβάνει της στήριξής και στα επόμενα παιχνίδια θα βγάλει στο γήπεδο τον εγωισμό και την ψυχή του, που ξέρουμε ότι έχει, ειδικά τώρα που δέχεται αμφισβήτηση.

• Θα συνεχιστούν οι παρεμβάσεις της Διοίκησης μέχρι η ομάδα να επιστρέψει στις βασικές αρχές του ποδοσφαίρου, πρώτη εκ των οποίων είναι ότι τους αγώνες του κερδίζει εκείνος που το θέλει και το πιστεύει περισσότερο, μέχρι το τελευταίο λεπτό.Ανεξαρτήτως ονόματος παικτών, ομάδας, κόσμου, κατηγορίας και αντιπάλου. Μέχρι η ομάδα να εκφράσει τις αρχές και τις αξίες του συλλόγου και την ψυχή κι εγωισμό που αντιπροσωπεύει τον κόσμο και τη διοίκηση.

• Τέλος, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη Σκιάθο και τον προπονητή της για την άψογη εκτέλεση του αμυντικού πλάνου και τη θέληση και το πείσμα που βγάλανε οι παίκτες της στο μεταξύ μας αγώνα. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και αδικείται από τη μέχρι τώρα βαθμολογία.

• Θα ερευνηθεί το οποιοδήποτε περιστατικό συνέβη μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και εκτός του πλαισίου του αγώνα. Αν έχει λάβει χώρα κάτι για το οποίο ευθύνεται μέλος της αποστολής που φοράει το σήμα της ομάδας, θα υπάρξουν συνέπειες πειθαρχικά.

• Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο μας για τη στήριξη και την άψογη παρουσία του και παλμό στον αγώνα του Σαββάτου. Θα κάνουμε τα πάντα ως διοίκηση για να βγάζει η ομάδα «υγεία» και ο κόσμος, με το ένστικτό του να την «εισπράττει» και μέσα από αυτή την «υγεία» να ασχολείται με την ομάδα σε φίλαθλα, ποδοσφαιρικά πλαίσια και μόνο με αυτή.

Καλή χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία σε όλους τους αθλητές των ομάδων της ΕΠΣΘ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις