Η 2η μέρα του καμπ μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου (68 photos)

Συνεχίστηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία το 1ο καμπ μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών απ’ όλο το Βόλο και τον Αλμυρό.

Τα παιδιά χωρισμένα σε ηλικιακές κατηγορίες διδάχτηκαν για τη μηχανική του σουτ, έπαιξαν πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια, ενώ ο…

…διατολόγος-διατροφολός κ. Λάμπης Κωνσταντίνος τους ανέλυσε τη διατροφική πυραμίδα και τους υπέδειξε τον τρόπο διατροφής που θα πρέπει ν’ ακολουθήσουν στη συνέχεια της αθλητικής τους σταδιοδρομία και της ίδιας τους της ζωής.

Οι προπονητές Ιωάννα Ράμμου, Ελένη Παπαθανασίου και Κωνσταντίνος Μούτος δίνουν καθημερινά την ευκαιρία στα παιδιά να μυηθούν στα μυστικά του μπάσκετ και να ζήσουν πολύ όμορφες εμπειρίες. Να αναπτύξουν φιλίες και να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το μπάσκετ γενικότερα.

Αύριο συνεχίζεται το καμπ με το πρόγραμμα της 3η ημέρας, ενώ επίσημος ομιλητής θα είναι ο διεθνής διαιτητής μπάσκετ της Α1 κ. Χάρης Καρακατσούνης.

Υποστηρικτές του καμπ είναι η επιχειρηματίας κα Ελευθερία Καρακάνα (Μηχανήματα Καρακάνα), το ΕΒΟΛ και ο πρόεδρός τους κ. Νικήτας Πρίντζος, και τα νερά Θεώνη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αυριανής μέρας έχει ως εξής:

Πέμπτη 23 Ιουνίου
3η μέρα
08.30-09.00 Προσέλευση
09.00-09.45  Ασκήσεις ισορροπίας σώματος, Βασικές αρχές άμυνας, ένας εναντίον ενός, δύο εναντίον ενός, τρεις εναντίον δύο (αμυντικές συνεργασίες)
09.45-10.00 Διάλλειμα, σάντουιτς, νερό
10.00-10.45 Διαγωνιστικά παιχνίδια
11.00-11.45 Διπλό
11.45-12.00 Διάλλειμα
12.00-13.00 Ομιλία του Βολιώτη διεθνή καθηγητή μπάσκετ Χάρη Καρακατσούνη
13.00 Λήξη τρίτης ημέρας

Δείτε το φωτογραφικό αφιέρωμα του  goalpost.gr από τη σημερινή 2η μέρα του καμπ

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις