Εντυπωσιακές οι πρώτες κινήσεις του Πυράσου

Με τον υποβιβασμό του Πυράσου Νέας Αγχιάλου από τη Γ΄ Εθνική κατηγορία στην Α΄ κατηγορία της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, έκλεισε ένας σημαντικός κύκλος στην ένδοξη ιστορία της «κυανόλευκης» ομάδας, ενώ με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου ανοίγει ένας καινούριος, γεμάτος ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Η παραμονή του Άκη Στάμου στον προεδρικό θώκο του συλλόγου, σε συνδυασμό με τη νέα σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου είναι σίγουρο ότι η χρονιά θα κυλήσει χωρίς προβλήματα. Η διοικητική ηρεμία αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την ομαλή λειτουργία μιας ομάδας σε διάφορους τομείς, ενώ μόνο με αυτή θα μπορέσει και το αγωνιστικό τμήμα να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Εκτός από την παραμονή του Άκη Στάμου, η ανανέωση της συνεργασίας με τον Στέλιο Αρσένο ήταν μονόδρομος για να προχωρήσει ο σύλλογος στη νέα εποχή. Ο νεαρός τεχνικός που τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησε την ομάδα ως βοηθός του Στέφανου Ξηροφώτου, έχει προσκομίσει σημαντικές εμπειρίες από τα γήπεδα της Γ΄ Εθνικής, ενώ η εργατικότητα, ο χαρακτήρας και οι φιλοδοξίες του ως προπονητής, μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω για την επιστροφή του Πυράσου στις εθνικές κατηγορίες.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση του Πυράσου ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Δημήτρη Στεφανή, Θρασύβουλο Βαλωτή, Νίκο Κοτζαθανάση, Δημήτρη Κατή και Σωτήρη Χατζητρακόσια. Οι πέντε ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν σε ομάδα της Γ΄ Εθνικής, όμως, προτίμησαν να φορέσουν για ακόμη μία χρονιά τη φανέλα του αγχιαλίτικου συλλόγου, κάτι που αποτελεί ενθαρρυντικό στοιχείο, καθώς η παραμονή τους στην ομάδα, κρίνεται σημαντική για την επίτευξη των στόχων του Πυράσου.

Το νέο διοικητικό σχήμα των «κυανόλευκων» επέλεξε οι πρώτες μεταγραφικές προσθήκες να έχουν άρωμα από το παρελθόν, καθώς οι Χάρης Μπούτλας, Χρήστος Κόκκαλης, Φίλιππος Ρουκάς, Αποστόλης Τανάγιας και Νίκος Φούκης, είτε προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, είτε έχουν φορέσει παλαιότερα τη φανέλα της πρώτης ομάδας, δείγμα του οικογενειακού κλίματος, που θέλει να διατηρήσει και για τη νέα σεζόν το αγχιαλίτικο συγκρότημα. Επίσης, βοηθός του Στέλιου Αρσένου στην τεχνική ηγεσία του Πυράσου, θα είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας, Φώτης Καραγιώργος.

Οι πρώτες κινήσεις του Πυράσου είναι αναμφίβολα εντυπωσιακές και σίγουρα οι φίλοι των «κυανόλευκων» μπορούν να αισιοδοξούν για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Όμως, για να επιστρέψουν οι αγχιαλίτες στις εθνικές κατηγορίες, απαραίτητη είναι και η συμμετοχή του κόσμου, καθώς κρίνεται σημαντική για να μπόρεσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει τους στόχους της.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις