Πρόθυμος να βοηθήσει οικονομικά τον Άρη ο Νύκταρης

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Α.Ο. Χανιά, Ηρακλής Νύκταρης είπε πως είναι διατεθειμένος να συνδράμει ακόμη και οικονομικά στον Άρη, αν του ζητηθεί από τον Θοδωρή Καρυπίδη ο οποίος είναι και κουμπάρος του. Αναλυτικά όσα είπε στον «Arena Fm»:

Για τη σχέση του με τον Θοδωρή Καρυπίδη: «Ο Θοδωρής (σ.σ. Καρυπίδης) είναι κουμπάρος μου και πρέπει να πω ότι εγώ είμαι ο λόγος που μπήκε στο ποδόσφαιρο. Αρχικά ήθελα να τον πείσω να αναλάβει τον ΟΦΗ, μετά τον Εργοτέλη, όμως τελικά ανέλαβε την Βέροια».
Για το αν θα έχει εμπλοκή στον Άρη: «Μιλάμε καθημερινά και ξέρω τι θέλει να κάνει στον Άρη, ξέρω το πρότζεκτ που ετοιμάζει. Εάν μου ζητήσει ο Θόδωρος να είμαι μαζί του, εφόσον δεν θα είναι άλλοι από ομάδες της πρώτης κατηγορίας, θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις. Θα του προσφέρω ότι μου ζητήσει, εάν φυσικά κρίνω ότι τα πράγματα πάνε καλά».
Για το αν υπήρξε επαφή με τον Άρη παλαιότερα: «Η πρώτη μου επαφή με τον Άρη ήταν πριν από δύο χρόνια, είχαμε μιλήσει με την διοίκηση του Ερασιτέχνη και είχα παρακολουθήσει και αναμέτρηση της ομάδας. Στο τέλος εκνευρίστηκα με κάποια πράγματα που είδα ότι δεν πήγαιναν καλά και αποχώρησα».
Για το αν προτίθεται να εμπλακεί στην κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου: «Αν μου ζητήσει να το κάνω, φυσικά και θα τον βοηθήσω. Σε περίπτωση που θέλει να μπω στο συμβούλιο θα το πράξω και αυτό, αλλιώς θα παρακολουθώ τον Άρη από μακριά, όπως έκανα πάντα. Πιστεύω ότι την Παρασκευή θα καταθέσει τα χρήματα κανονικά, όμως ο κόσμος πρέπει να τον προστατέψει και να πάψουν να τον «χτυπούν» οι καλοθελητές».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις