Διαγόρας κατά διαιτησίας και Νέων Αθλητών: “Αλλοίωση αποτελέσματος – Γελάνε και οι πέτρες”

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για μία απόφαση του διαιτητή και του βοηθού που σύμφωνα μ’ αυτή, αλλοίωσε το αποτέλεσμα στον αγώνα με τους Νέους Αθλητές, εξέδωσε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου.

Η ανακοίνωση συνοδεύεται και από βίντεο με τη φάση:

👉Η Διοίκηση του Α.Ε.Σ. “ΔΙΑΓΟΡΑΣ” Στεφανοβικείου διαμαρτύρεται έντονα για αλλοίωση αποτελέσματος στο σημερινό παιχνίδι μεταξύ της ομάδας των “Νέων Αθλητών Νίκης” και της ομάδας μας.
⚽👉Θα αναφερθούμε κατευθείαν στη φάση που σημάδεψε το παιχνίδι στα μέσα του β μέρους με το σκορ στο 1-1, όταν
👉με υπόδειξη του επόπτη ακυρώνεται ως offside κανονικό τέρμα της ομάδας μας και στη συνέχεια
👉με απόφαση του διαιτητή αποβάλλεται και ο σκόρερ για χτύπημα στον αντίπαλο τερματοφύλακα.
👉Ο αντίπαλος τερματοφύλακας που απρόκλητα αγκαλιάζει και στρίβει το πόδι του παίκτη μας, με κίνδυνο πολύ σοβαρού τραυματισμού του, περνάει απαρατήρητος. από τους διαιτητές.
🤷‍♂️Διερωτόμαστε τι λόγο θα είχε ο ποδοσφαιριστής μας να χτυπήσει τον αντίπαλο τη στιγμή που είχε σκοράρει.
🤦‍♂️Έτσι αντί να προηγηθεί ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ βρίσκεται με παίκτη λιγότερο και με μια εχθρική και μεροληπτική διαιτησία. σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.
👉Για τους παραπάνω ισχυρισμούς μας παραθέτουμε το βίντεο του ακυρωθέντος τέρματος για να το δουν και οι αντίπαλοι παράγοντες που από τη θέση που είχαν αποφάνθηκαν οφσάιτ….
👉👉👉ΥΓ. Όσο για το αντίπαλο σωματείο που με ανακοίνωσή του λέει ότι πρεσβεύει το “ευ αγωνιζεσθαι” γελάνε και οι πέτρες, καθώς κάλυπταν με κάθε τρόπο ποδοσφαιριστή τους ,που επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα μετά το γκολ, (και αυτό μπροστά στον επόπτη), με εκφράσεις του τύπου είναι μόνο 15 χρονών. Ωραίες αρχές διδάσκετε….

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις