Τζιώρας: “Και με εννιά παίκτες πάλι θα κερδίζαμε”

Χαρούμενος και συναισθηματικά φορτισμένος γιατί αγωνίστηκε σ’ ένα γήπεδο που έχει “πατήσει” πολλές φορές ως ποδοσφαιριστής καθώς κατάγεται από την Γαλατινή Κοζάνης, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Χρήστος Τζιώρας. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με την Κοζάνη καθώς σημείωσε δύο από τα τρία τέρματα της ομάδας τόνισε πως στόχος είναι η Νίκη να ξαναχτίσει θετικό σερί ώστε να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσει την άνοδο στα πλέι οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Τζιώρα όπως αποδόθηκαν από το goalpost.gr:

“Έγινε ένα καλό παιχνίδι, η Κοζάνη στην έδρα της είναι μία καλή και σκληρή ομάδα που δεν χάνει εύκολα. Καταφέραμε και βάλαμε το πρώτο γκολ σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο, όπως το είχαμε δεχθεί στην Καρδίτσα.

Παρά τις πολλές απουσίες λόγω ιώσεων και τραυματισμών, συσπειρωθήκαμε και καταφέραμε και πήραμε ένα σπουδαίο διπλό για τη συνέχεια. Σημείώσα δύο τέρματα αλλά όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Αυτό θα πει ομάδα και αυτό θα πει ενότητα.
Τώρα πάμε σ’ ένα παιχνίδι Κυπέλλου που για εμάς είναι πολύ σημαντικό”.

Για τους φιλάθλους της Νίκης που ταξίδεψαν στην Κοζάνη: “Οι φίλαθλοί μας είναι κοντά μας σε όλα τα παιχνίδια. Τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Εγώ το γνωρίζω πως όπου τους αφήνουν να έρθουν, έρχονται. Τους ξέρω πολλά χρόνια, δεν τους επηρεάζει το κρύο και η ζέστη, ούτε η απόσταση. Τους ευχαριστούμε, νιώσαμε τον παλμό τους στον αγώνα και μας βοήθησαν να φτάσουμε εύκολα σ’ αυτή τη νίκη”.

Για τους δεσμούς με την Κοζάνη: “Είμαι από την Γαλατινή Κοζάνης. Έχω παίξει πολλές φορές εδώ, στη Δ’ και στη Γ’ Εθνική. Έχω παίξει και στην Κοζάνη ένα εξάμηνο. Έχω πολλές αναμνήσεις.

Σήμερα το θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Και εννιά παίκτες να ήμασταν, πάλι θα κερδίζαμε. Από τα αποδυτήρια το καταλάβαινα. Και στις προπονήσεις αυτό συζητούσαμε με τους συμπαίκτες μου μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό λέγαμε πως δεν έχουμε περιθώρια και πρέπει να κάνουμε το σερί που είχαμε κάνει στον πρώτο γύρο. Πιστεύω να είναι η αρχή και να φτάσουμε στον στόχο μας που είναι να είμαστε στην πεντάδα και κοντά στους πρώτους ώστε στα πλέι οφ να διεκδικήσουμε την άνοδο”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις