Συνέτριψε 8-0 την Αγχίαλο ο Ολυμπιακός Βόλου

Ο “πληγωμένος” Ολυμπιακός Βόλου, μετά τη γκέλα με τη Σκιάθο, ξέσπασε με 8-0 στην Αγχίαλο, στέλνοντας το μήνυμα πως συνεχίζει να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ.

Οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στους γηπεδούχους και παρά τον κακό αγωνιστικό χώρο, κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, πετυχαίνοντας οχτώ τέρματα και χάνοντας ευκαιρίες για πολύ περισσότερα.

Το ματς

Οι ερυθρόλευκοι χρειάστηκαν λίγα λεπτά για να συνηθίσουν το γήπεδο που δεν ήταν καθόλου καλή κατάσταση όμως από τη στιγμή που σκόραραν στο 22′ όλα έγιναν πολύ εύκολα για τη βολιώτικη ομάδα.

Στο τρίλεπτο 10-12 ο Ολυμπιακός Βόλου απείλησε δύο φορές την εστία του Σαρρή. Αρχικά ο Αναστασίου από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα άουτ ενώ στην δεύτερη το σουτ του Τασιουλή εξουδετέρωσε ο πορτιέρε των γηπεδούχων.

Στο 22′ ο Τασιουλής άνοιξε το σκορ μ’ ένα εξαιρετικό γκολ. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού Βόλου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” της εστίας του Σαρρή για το 0-1 των φιλοξενούμενων.

Έντεκα λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός Βόλου διπλασίασε τα τέρματά του με τον Καμπέρη, όταν από γέμισμα στην περιοχή ο αρχηγός των ερυθρολεύκων κατέβασε την μπάλα και ψύχραιμα την έστειλε στο βάθος της εστίας του Σαρρή που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Στο 34′ οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τρίτο γκολ. Σε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι ο Αναστασίου πήρε την κεφαλιά από κοντά όμως ο τερμοτοφύλακος της Αγχιάλου έβγαλε με υπερένταση, η μπάλα στρώθηκε στον Νούσιο που δεν έχασε την ευκαιρία με μονοκόματο σουτ να γράψει το 0-3.

Με τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε τέσσερα τα τέρματά του, με σουτ του Καμπέρη έξω από την περιοχή που έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στην αριστερή γωνία της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 58′ ήταν η σειρά του Τασιουλή να πετύχει δεύτερο τέρμα κάνοντας το 0-5 για την ομάδα του. Μετά από κόρνερ των ερυθρολεύκων οι αμυντικοί της Αγχιάλου δεν κατάφεραν να απομακρύνουν με τον Τασιουλή να εκτελεί με σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στη δεξιά γωνία του Σαρρή που άργησε να αντιδράσει.

Στο 70′ ο Παπαδήμος εκμεταλεύτηκε το λάθος της άμυνας των γηπεδούχων και από κοντά έκανε το 0-6.

Ο Ολυμπιακός στο ρελαντί σκόραρε και έβδομη φορά στο 80′. Ο Πετράκος εκτέλεσε συρτά το κόρνερ από τα δεξιά, με τον Γκαλίτσιο να σουτάρει στην κίνηση, γράφοντας το 0-7 για την ομάδα του.

Οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν και όγδοο γκολ στο 87′. Σε κόρνερ από τα αριστερά ο Κούλπας με πλασέ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας το όνομά του στη μακριά λίστα των σκόρερ του Ολυμπιακού.

Φ.Θ. Αγχίαλος (Κ. Ρέππος): Σαρρής, Ζητούδης (λ.τρ. 67′ Τσότζωρας), Τσέλιος, Κόκκαλης, Δράγνης, Ερρινάκης, Διαμαντένιας, Λαΐνας (57′ Κουτσοκέρας), Τσιαγιαννίδης, Τσάμης, Νιτσάι

Ολυμπιακός Βόλου (Στ. Αρσένος): Σταυράκης, Κακάμης (67′ Παπαδήμος), Καμπέρης (73′ Ματτέα), Παπακώστας, Κούλπας, Γκαλίτσιος, Σκοπελίτης (59′ Ζέρης), Κυρίτσης, Αναστασίου, Νούσιος (59′ Καρατσόλης),Τασιουλής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις