Ανακοίνωσε Ανδρούτσο η ΑΕ Καραϊσκάκης

Στην πραγματοποίηση της δεύτερης του μεταγραφής, προχώρησε η ΑΕ Καραϊσκάκης, που μετά την απόκτηση του Αλέξανδρου Βελέτη, ενέταξε στο δυναμικό του και τον Απόστολο Ανδρούτσο.

Ο Γιαννιώτης τερματοφύλακας με θητεία σε Ατρόμητο, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο και Παναχαϊκή, ο οποίος έμεινε ελεύθερο από τον Πανσερραϊκό στις αρχές Μαϊου, ήρθε σε συμφωνία με τους Ηπειρώτες στους οποίους και θα συνεχίσει την καριέρα του την νέα σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με τον έμπειρο τερματοφύλακα Απόστολο Ανδρούτσο που πέρυσι αγωνίζονταν στον Πανσερραικό και ανήκει πλέον στις τάξεις της ομάδας μας. Με την εμπειρία του ο 27χρονος (26-7-1989) Γιαννιώτης τερματοφύλακας , πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει ουσιαστικά και θα είναι ο φύλακας-άγγελος της ομάδας μας..!!

Ο Απόστολος Ανδρούτσος έχει αγωνιστεί στo παρελθόν, σε Ατρόμητο, Καλλιθέα, Παναιγιάλειο και Παναχαική (έχει διατελέσει και διεθνείς με τις Ελπίδες), Πανσερραικός.

Είμαστε χαρούμενοι για μια ακόμη σημαντική ενίσχυση της ομάδας όπως αυτή του Απόστολου Ανδρούτσου, τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. Εντός των ημερών θα ολοκληρωθούν και τα τυπικά της μεταγραφής.»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις