Με ομιλητή τον Χ. Καρακατσούνη η 3η μέρα καμπ του Ολυμπιακού Β. (66 photos)

Συνεχίστηκε σήμερα με μεγάλη επιτυχία για 3η μέρα το 1ο καμπ μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος. Το σημερινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στην άμυνα. Έγινε ανάλυση της αμυντικής ισορροπίας, ισορροπίας σώματος, ενώ τα παιδιά εξασκήθηκαν σε αμυντικές συνεργασίες…

…ένας εναντίον ενός, δύο εναντίον δύο και τρεις εναντίον τριών.

Έγιναν πολλά διαγωνιστικά παιχνίδια, ενώ οι αθλητές και οι αθλήτριες απόλαυσαν το άθλημα που αγαπούν παίζοντας διπλό με την καθοδήγηση των προπονητών Ιωάννας Ράμμου, Ελένης Παπαθανασίου και Κωνσταντίνου Μούτου.

Επίσημος προσκεκλημένος σήμερα στο καμπ ήταν ο διεθνής διαιτητής Α1 μπάσκετ κ. Χάρης Καρακατσούνης. Ο κ. Καρακατσούνης για μια περίπου ώρα, καθήλωσε στην κυριολεξία τα παιδιά, μιλωντας τους για τη σημασία του μπάσκετ και την εμπειρία του από τη διαιτησία στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, ενώ δέχτηκε εξαιρετικές ερωτήσεις από τους λιλιπούτειους αθλητές.

Το καμπ συνεχίζεται αύριο με την 4η μέρα με προσκεκλημένους τον προπονητή μπάσκετ και πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Γιώργο Βλιώρα και τον άλλοτε διεθνή διαιτητή και καθηγητή διαιτησίας κ. Κώστα Κορομηλά.

Το πρόγραμμα της αυριανής τέταρτης μέρας έχει ως εξής:

Παρασκευή 24 Ιουνίου
4η ημέρα
08.30-09.00 Προσέλευση
09.00-09.45 Διδασκαλία επιθετικών συνεργασιών. Καταστάσεις ένας εναντίον ενός, δύο εναντίον ενός, τρεις εναντίον ενός, τρεις εναντίον δύο, τρεις εναντίον τριών-κλιμάκωση.
09.45-10.00 Διάλλειμα
10.00-10.45 Διπλό με έμφαση στην επίθεση
10.45-11.00 Διάλλειμα
11.00-11.45 Διαγωνισμοί σε λέι-απ και σουτ
12.00-13.00 Ομιλία του διεθνή Βολιώτη διαιτητή μπάσκετ και καθηγητή διαιτησίας κ. Κώστα Κορομηλά
και του Βολιώτη προπονητή μπάσκετ της Ανάληψης και πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Γιώργου Βλιώρα
13.00 Λήξη τέταρτης ημέρας

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις