Ριμπέιρο: «Να πάμε στα πλέι-οφ με πραγματικές πιθανότητες για την άνοδο»

Ο Βραζιλιάνος άσος της Νίκης Βόλου στο «τρίτο ημίχρονο» του αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Πριν από λίγες μόλις ώρες, η Νίκη Βόλου πήρε το τελευταίο εισιτήριο για την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 1-0 του Λεβαδειακού στο Πανθεσσαλικό. Προτού καλά καλά πέσουν οι… παλμοί του, ο Βραζιλιάνος Λέο Ριμπέιρο εκφράζει τις σκέψεις του για τον αγώνα και την συνέχεια του θεσμού στον Μπάμπη Μπαρλαούρα και την «Επίσκυρο».

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι για αυτό το παιχνίδι, επειδή δεν τους είχαμε κερδίσει αυτή τη σεζόν. Ο παράγοντας της έδρας επίσης μας βοήθησε πολύ, λόγω της υποστήριξης των φιλάθλων μας».

Για τον αντίκτυπο της πρόκρισης στην ψυχολογία της ομάδας για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Είναι δύο διαφορετικές διοργανώσεις φυσικά, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια και ακόμα μπορούν να συμβούν πολλά! Έχουμε έναν ολόκληρο γύρο για να προσπαθήσουμε να μειώσουμε την διαφορά των βαθμών και να πάμε στα πλέι-οφ με πραγματικές πιθανότητες για την άνοδο».

Για τις πιθανότητες της Νίκης κόντρα στον Άρη: «Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τα παιχνίδια με τον Άρη, πρέπει να σκεφτόμαστε και να εστιάζουμε στο πρωτάθλημα και να τα πάμε καλά μέχρι τα παιχνίδια του κυπέλλου. Ξέρουμε ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε να παίξουμε στα ίσα».

«Θέλω απλά να διασκεδάσω αυτά τα ματς και να κάνω ό,τι κάνω σε κάθε παιχνίδι, πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου, κάθε μέρα έχουμε μία ευκαιρία και πάντα – άσχετα από το ποιον αντιμετωπίζω – προσπαθώ να κάνω το καλύτερο που μπορώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις