Ανακοινώθηκε συνεργασία Ολυμπιακού Β. και Μεταμόρφωσης

Ανακοίνωση με την οποία έκανε γνωστή τη συνεργασία της με τη Μεταμόρφωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Σ’ αυτή αναλυτικά αναφέρει τα εξής: “Σε μια συνεργασία σταθμό για τα δρώμενα της Καλαθοσφαίρισης της περιοχής μας προχώρησαν σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου και ο ΑΟ Μεταμόρφωσης Βόλου αφού από φέτος θα συνεργαστούν τόσο για την παρουσία της ανδρικής ομάδας της Μεταμόρφωσης στην Α2 Εθνική…

…κατηγορία Ανδρών της ΕΣΚΑΘ όσο και στα τμήματα υποδομής , σε επίπεδο ανταλλαγής παικτών αλλά και σε προπονητικό επίπεδο , όπως συμφωνήθηκε μεταξύ του Προέδρου του ΑΟ Μεταμόρφωσης κ. Κρεμαστά Απόστολου και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ κ.κ. Έξαρχου Απόστολου και Μεταφτσή Αλέξανδρου.

Προπονητές τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Μεταμόρφωσης Βόλου θα είναι οι κ.κ. Καπουρνιώτης Μιχάλης και Μάριος Μπορίνος οι όποιοι συνεχίζουν και στο γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού Βόλου που θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής παραχωρήθηκαν με ελεύθερη μεταγραφή στην ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου ο Γιώργος Παρασκευάς και ο Σταμάτης Σκαμάγκας οι οποίοι αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας ΕΣΚΑΘ.

Παράλληλα ενισχύεται και η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου αφού είναι γνωστή η δυναμική του Απόστολου Κρεμαστά ως παράγοντα του αθλήματος, όντας μέλος και στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΚΑΘ.