Τέσσερις Βολιώτες ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός

Εννέα ποδοσφαιριστές αριθμεί, επίσημα, το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου, καθώς μετά τους Κατσούλη, Φλίγκο, Ναστέφσκι, Ντα Κόστα και Δωματά, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Αλέξανδρου Αναστασίου, Άγγελου Κολημήτρα, Κώστα Παλιούρα και Βασίλη Ζαρίφη.
Για τους τρεις…

…πρώτους ήταν γνωστό ότι είχαν υπογράψει στον Ολυμπιακό και απέμενε το τυπικό μέρος της ανακοίνωσης από πλευράς «ερυθρολεύκων». Ο Αλέξανδρος Αναστασίου είναι 26 ετών, επιθετικός και τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε στον Πύρασο, ενώ έχει φορέσει την φανέλα και της Α.Ε. Διμηνίου, αλλά και της ομάδας Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου στο παρελθόν.
Ο Άγγελος Κολημήτρας είναι 21 ετών, αμυντικός μέσος και έχει παίξει στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου, στην ανδρική ομάδα την περίοδο 2013-14, ενώ πέρυσι έπαιξε αρχικά στη Νίκη και στη συνέχεια στην Καλαμάτα.
Ο Κώστας Παλιούρας είναι 28 ετών, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τον Μαγνησιακό, σε ηλικία 17 ετών μεταγράφηκε στον ΠΑΟΚ (έπαιξε στην ομάδα Νέων του Δικεφάλου), για να αγωνιστεί στη συνέχεια στην Αλεξάνδρεια, στη Ζάκυνθο, στον Μακεδονικό, στη Μύκονο, στον Πανσερραϊκό και στην Καλαμάτα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.
Ο Βασίλης Ζαρίφης αγωνίζεται ως αμυντικός, ξεκίνησε από την ομάδα Κ17 της Νίκης, εν συνεχεία έπαιξε στον Πύρασο, ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε αρχικά στην ομάδα Κ19 του Ολυμπιακού Βόλου και στη συνέχεια στον Ηρακλή Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις