Αναστασίου: Να δικαιώσω όλους όσους πιστεύουν σε μένα

Ο Αλέξανδρος Αναστασίου μετά από δύο πετυχημένες χρονιές στον Πύρασο και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τη νέα χρονιά θα φορά την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 26χρονος επιθετικός με δηλώσεις του στο goalpost.gr τόνισε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά του:…

«Είναι τιμή για μένα να φορέσω ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και με έφεραν στην ομάδα. Αυτό που θα υποσχεθώ, είναι ότι θα δίνω σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερό μου εαυτό, ματώνοντας για τον Ολυμπιακό μέσα στο γήπεδο.
Σίγουρα ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος για μια θέση στην ενδεκάδα, καθώς η ομάδα αποκτά έμπειρους ποδοσφαιριστές, όμως αυτό θα βοηθήσει και εμένα να ανέβω επίπεδο. Όλοι μαζί θα παλέψουμε να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό στην άνοδο, γιατί η θέση του Ολυμπιακού είναι στις μεγάλες κατηγορίες. Η διοίκηση έχει κάνει σημαντικές κινήσεις και έχουν έρθει στην ομάδα παίκτες πολύ αξιόλογοι.
Η Γ’ Εθνική είναι ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, υπάρχουν δυνατές έδρες, ωστόσο, πιστεύω πως με την ομάδα που δημιουργείται στον Ολυμπιακό, θα παρουσιαστούμε δυνατοί, με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στη Football League. Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο πλευρό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τους δώσουμε χαρά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις