Λύγισε στις καθυστερήσεις η Νίκη κόντρα στον ανώτερο Άρη | Τα στιγμιότυπα (vids)

Η Νίκη πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της όμως δύο τέρματα στα τελευταία τρία λεπτά των καθυστερήσεων ελαχιστοποίησαν τις όποιες πιθανότητες πρόκρισης έδινε το 1-0 που ήταν το σκορ μέχρι το 93ο λεπτό του αγώνα κόντρα στον Άρη. Οι κυανόλευκοι άντεξαν στην πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο και πήγαν με λευκή ισοπαλία στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος ο Άκης Μάτζιος αναγκάστηκε να ρίξει τα βαριά του όπλα στον αγωνιστικό χώρο και στο 58′ ο Νταρίντα άνοιξε το σκορ. Η Νίκη δεν έδειξε να θέλει να κρατήσει το εύθραστο 1-0, βγαίνοντας στην επίθεση για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε τους κενούς χώρους και με δύο τέρματα στα τρία τελευταία λεπτά της αναμέτρησης “κλείδωσε” την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Πίεσε ο Άρης, κράτησε η Νίκη

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση με τη μία ευκαιρία να διαδέχεται την άλλη. Πρωταγωνιστής δεν μπορούσε να έιναι άλλος από το σέντερ φορ των κιτρίνων, Λορέν Μορόν, ο οποίος όμως τις σπατάλησε με κακά τελειώματα. 

https://exchange.glomex.com/video/v-cyn2q29fz2w9?integrationId=40599v1tl6nwn662

Η Νίκη Βόλου μάλιστα μετά την ψυχρολουσία των πρώτων λεπτών βγήκε από τα καρέ της απειλώντας τον Άρη με τον Λίταινα να κάνει μία επικίνδυνη σέντρα από αριστερά και τον Κουέστα να αποσοβεί το γκολ για την ομάδα του.

https://exchange.glomex.com/video/v-cyn2z95mk1d5?integrationId=40599v1tl6nwn662

Το VAR ακύρωσε σωστά το γκολ του Νταρίντα

Ο Άρης συνέχισε την πίεση ψηλά με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βγάλουν την μπάλα από τη περιοχή τους σε αρκετές περιπτώσεις. Το ίδιο συνέβη και στην φάση του 30ου λεπτού με τον Νταρίντα να εκμεταλλεύεται την κόντρα στο σουτ του Φεράρι και να σκοράρει βάζοντας τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ. Η χαρά τους όμως κράτησε για λίγο μιας και το γκολ τελικά ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

https://exchange.glomex.com/video/v-cyn38crzvzc9?integrationId=40599v1tl6nwn662

Με αλλαγές φρεσκαρίστηκε ο Άρης

Στη αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ο Άκης Μάντζιος φανερά απογοητευμένος από την εμφάνιση του πρώτου μέρους έκανε τρεις αλλαγές με σκοπό να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Ο Άρης έγινε πιο επιθετικός με τις λύσεις από τον πάγκο να απειλούν περισσότερο, με τον Μορόν να χάνει ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία.

https://exchange.glomex.com/video/v-cyn426lbygtt?integrationId=40599v1tl6nwn662

Αυτή τη φορά μέτρησε το γκολ του Νταρίντα

Ο Άρης συνέχισε την πιεσή του και στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης ο Νταρίντα βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα. Αν και αρχικά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, ο παίκτης των γηπεδούχων καλυπτόταν κανονικά μετά το σουτ του Σουλεϊμάνοφ με αποτέλεσμα να γράψει το 1-0 για την ομάδα του.

https://exchange.glomex.com/video/v-cyn47irapg0p?integrationId=40599v1tl6nwn662

Ο Γκαραβέλης κράτησε τη Νίκη στο παιχνίδι

Συνέχισε να ψάχνει το δεύτερο γκολ ο Άρης με τον Γκαραβέλη να βρίσκεται σε πολύ καλό βράδυ. Με τους γηπεδούχους να κερδίζουν φάουλ σε πολύ πλεονεκτική θέση ο Βερστάτε σούταρε απευθείας με τον τερματοφύλακα της Νίκης Βόλου να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Δύο γκολ στις καθυστερήσεις

Ο Άρης συνέχισε την πίεση στα τελευταία λεπτά και δικαιώθηκε με τον Νταρίντα να εκμεταλλεύεται τη σέντρα από τα αριστερά και με πολύ ωραία κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης.

https://exchange.glomex.com/video/v-cyn4wswe4svt?integrationId=40599v1tl6nwn662

Δεν έμειναν εκεί όμως οι γηπεδούχοι μιας και δύο λεπτά αργότερα ο Σουλεϊμάνοφ με πολύ ωραίο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη γράφοντας το τελικό 3-0 για τον Άρη.

https://exchange.glomex.com/video/v-cyn4zvqwz8b5?integrationId=40599v1tl6nwn662

Άρης ( Άκης Μάντζιος) : Κουέστα, Μοντόγια (46′ Οντουμπάτζο) , Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Φεράρι, Νταρίντα, Ντουκουρέ( 46′ Βερστάτε), Φετφατζίδης ( 46′ Σουλεϊμάνοφ), Μανού Γκαρθία (57′ Ζαμόρα) , Σαβέιρο, Μορόν

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος) : Γκαραβέλης, Κάσσος, Στίκας, Αντρέου, Αναστασίου, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Πολίτης (84′ Τοπαλίδης) , Λίταινας ( 57′ Ριμπέιρο), Κρητικός (73′ Να’α), Τζιόρας ( 57′ Παναγιωτίδης, 83′ Βουκελάτος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις