Ανανέωσε με τρεις ο Ολυμπιακός Βόλου

Μοιράσου το άρθρο

Στην ανανέωση των δελτίων με τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι δύο απ’ αυτούς δόθηκαν δανεικοί στον Θησέα και στη Δάφνη ενώ ο τρίτος παρέμεινε στους ερυθρόλευκους

🔴⚪️Ανακοινώνουμε την ανανέωση των δελτίων του τερματοφύλακα Γιάννη Κοκκώνη (γεννηθείς το 2005), του μέσου Ζάχου Νικολαου-Παύλου (γεννηθείς το 2006) και του μέσου Ηρακλή Νικολούλη (γεννηθείς το 2006) για πέντε ακόμη έτη στην ομάδα μας.

Και οι τρεις ακολούθησαν ημιεπαγγελματική προετοιμασία με την ανδρική ομάδα και ήταν κανονικά μέλη της ‘Α ομάδας στον πρώτο γύρο.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "OLYMPIAKOS VOLOU FC ΚΟΚΩΝΗΣ ΖΑΧΟΣ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗΣ"

Ο Γιάννης Κοκκώνης δόθηκε “δανεικός” με δελτίο ορισμένου χρόνου ως την 30.6.2024 στον Θησέα Αγριάς και θα παρακολουθούμε την εξέλιξη του.

Ο Ηρακλής Νικολούλης πήγε “δανεικός” με δελτίο ορισμένου χρόνου ως την 30.6.2024 στην Α.Ο. Δάφνη Βόλου και όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά συμμετείχε στη φάση με την οποία η Δάφνη κέρδισε με 2-1 στο τέλος τον ΑΠΟΒ.

Ο Ζάχος παραμένει στην ανδρική ομάδα και ήταν στην αποστολή του τελευταίου αγώνα με τον Αίαντα Σούρπης.

Και των τριών ποδοσφαιριστών τα δελτία έληγαν με την ομάδα μας στις 30.6.2024 και ανανεώθηκαν ως τις 30.6.2028. Επενδύοντας στην πράξη σε δικά μας παιδιά από τις ακαδημίες, θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις ανανεώσεων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις