«Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας στα γήπεδα, δυστυχώς τις δικές μας πρέπει να τις κρύψουμε»

Μοιράσου το άρθρο

Καυστική και σε ειρωνικό τόνο ανακοίνωση από τους διαιτητές και βοηθούς της Super League.

Στην ανακοίνωσή τους καταδικάζουν την επίθεση, που δέχθηκε η σύντροφος του μέλους της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου και τονίζουν: «Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου. Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε»!

Στην ανακοίνωσή τους οι διαιτητές και βοηθοί της Superleague αφήνουν σαφείς αιχμές για τη στάση της πολιτείας, ενώ υπάρχει και ξεκάθαρη ειρωνία για την πρόσφατη τοποθέτηση του υπουργού προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη: «Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς».

Η ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε για άλλη μία φορά στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μία άνανδρη επίθεση, αυτήν τη φορά σε γυναίκα. Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών, ήταν για άλλη μία φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα! Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει, αλλά μάλλον δεν ακούει κανείς! Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου. Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις