Κάλεσμα του Ολυμπιακού Βόλου: Σταθείτε δίπλα μας

Κάλεσμα στους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου απευθύνει η διοίκηση του Ερασιτέχνη ώστε οι φίλαθλοι του συλλόγου να στηρίξουν τους αθλητές όλων των τμημάτων στις αγωνιστικές δραστηριότητές τους, το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά:

Φίλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου,

Με τρείς σημαντικούς αγώνες συνεχίζουν το  προσεχές Σαββατοκύριακο οι ομάδες του Συλλόγου μας.

Η ομάδα Ποδοσφαίρου μετά την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης της Έφεσης που είχε υποβληθεί στην ΕΠΟ, αγωνίζεται παρουσία του κόσμου της στο ΕΑΚ ,το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 3 μμ.  με τον ιστορικό ΤΟΞΟΤΗ ΒΟΛΟΥ για το πρωτάθλημα Α Κατηγορίας της ΕΠΣΘ.

Η ομάδα Μπάσκετ  ανδρών για το πρωτάθλημα της National League 2 δίνει την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο Κλειστό του ΕΑΚ   στις 5 μμ. πολύ σημαντικό αγώνα  με την ομάδα του  Άργους Ορεστικού.

Η κρισιμότητα του αγώνα έρχεται από την βαθμολογική θέση των 2 ομάδων – όπου με τη νίκη μας αποκτούμε διαφορά ασφαλείας  – , επίσης έρχεται και από την συγκομιδή βαθμών και νικών  – που θα δώσουν πλεονέκτημα έδρας στην ομάδα μας στη τελική φάση των play-out για την παραμονή στη κατηγορία.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις  7.30 μμ. στο Κλειστό της Αγριάς η ομάδα Βόλεϊ γυναικών αντιμετωπίζει την πολύ δυνατή ομάδα του ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής..

Τώρα είναι –περισσότερο από ποτέ- απαραίτητη η παρουσία , η φωνή και ο παλμός σας στις κερκίδες των γηπέδων

Σας καλούμε λοιπόν να σταθείτε δίπλα στις ομάδες  μας , δικαιώνοντας την προσπάθειά τους με τα συνθήματά σας γιατί μόνον έτσι θα χαρεί η Ολυμπιακή Οικογένεια. Αποφύγετε συμπεριφορές που μόνο κακό κάνουν στις ομάδες μας. Με ακρότητες και τιμωρίες άλλοι παίρνουν χαρές και νίκες που δεν τους αξίζουν.

Σας θέλουμε όλους κοντά στους αθλητές και στις αθλήτριες μας  να μοιραστούμε τη χαρά της νίκης και να πάρουμε δύναμη για τους επόμενους κρίσιμους αγώνες.

Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις