Αιχμές Γκαρσία για τη διαιτησία: «Το δικό μας πέναλτι είχε κάρτα του Βόλου όχι»

Αιχμές για τα σφυρίγματα είχε ο προπονητής του Πανσερραϊκού στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Ο Πανσερραϊκός υπέστη σοκ στις καθυστερήσεις, αφού ο Βόλος ισοφάρισε σε 2-2 και έτσι χάλασε το νικηφόρο σερί των «λιονταριών». Μετά το παιχνίδι ο Πάμπλο Γκαρσία εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του Κωνσταντίνου Αδριανού, ο οποίος είχε βοηθούς τους Ηλία Κωνσταντίνου – Λυκούργο Τσολακίδη.

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καμία φορά κάνεις κάποια λάθη. Για παράδειγμα στο πέναλτι αν ο παίκτης του Βόλου έπαιρνε κάρτα θα ήταν η δεύτερη και θα έμεινε με δέκα. Εμείς με ένα πέναλτι ο παίκτης μας πήρε κάρτα. Το θέμα είναι ότι εμείς δουλεύουμε μέσα στην εβδομάδα. Είναι δύσκολη η δουλειά των διαιτητών, αλλά και εμείς έχουμε δύσκολη δουλειά. Εμάς θα μας διώξουν αν δεν νικάμε, αλλά οι διαιτητές δεν παθαίνουν τίποτα γι’ αυτό θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις», είπε ο προπονητής του Πανσερραϊκού και κατέληξε:

«Στο πρώτο ματς με τον Βόλο είχαμε ένα πέναλτι και περιμέναμε για πέντε λεπτά να αποφασίσει το VAR. Είναι μία ισοπαλία και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να προσπαθούμε. Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις