ΑΕΚ Β’ – Λεβαδειακός 0:1 | Τα highlights

Οι Βοιωτοί διέκοψαν το αήττητο σερί της ΑΕΚ Β και με τη νίκη τους (1-0) στο Σεραφείδειο πήραν διαφορά 3 πόντων από την ΑΕΛ.

Το 4ο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα πανηγύρισε τη Δευτέρα (29/01) στο Σεραφείδειο ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας αντιμέτωπισε την ΑΕΚ Β, η οποία ήταν αήττητη για 7 αγώνες και με το γρήγορο (9′) γκολ του Τσιριγώτη επικράτησε 1-0. Έτσι, πήρε εκ νέου διαφορά 3 πόντων από την ΑΕΛ, έχοντας και παιχνίδι λιγότερο.

Στο 9′ ο Μεχία εκτέλεσε γρήγορα φάουλ, ο Κουάδρα σέντραρε για τον Νίκα και αυτός δεν μπόρεσε να βρει στόχο με σουτ. Στην επαναφορά ο Γιαννιώτας σέντραρε από δεξιά και ο Τσιριγώτης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι που είχαν μόλις μία εντός έδρας ήττα στο Σεραφείδειο, ζήτησαν πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου για χέρι του Βήχου σε σουτ του Χριστόπουλου.

Στο δεύτερο 45λεπτο η ΑΕΚ Β μέσα σε ένα λεπτό δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 59′ από σέντρα του Κάτσικα ο Χριστόπουλος δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή και στο 60′ ο Μαχαίρας με κοντινή κεφαλιά νικήθηκε από τον Γκροφ. Στο 84′ ο τερματοφύλακας των Πράσινων έσωσε εκ νέου την εστία του σε σουτ του Γκολφίνου.

ΑΕΚ Β – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-1
Σκόρερ: 9′ κεφ. Τσιριγώτης

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Γεμπόα (77′ Σαμπανάτζοβιτς), Χρυσόπουλος, Κανελλόπουλος (83′ Π. Γεωργέας), Φοφανά, Λαμαράνα, Σκόνδρας (63′ Γκολφίνος), Μαχαίρας, Χριστόπουλος (63′ Τζ. Γκαρσία), Θεοδωρίδης (63′ Τιεΐ).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Τσελεπίδης, Μεχία, Νίκας (62′ Συμελίδης), Μπελμόντ (76′ Ντεντάκης), Κουάδρα (89′ Λόπεθ), Γιαννιώτας (76′ Πολέτο), Τσιριγώτης.

Διαιτητής: Χρονάς (Αχαΐας)
Βοηθοί: Οικονόμου (Αχαΐας), Παγουρτζής (Πειραιά)

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις