Δανεικός στον Θησέα ο Παπαδήμος

Στον Θησέα θα συνεχίσει ο Μάριος Παπαδήμος ως δανεικός από τον Ολυμπιακό Βόλου. Η διοίκηση και το τεχνικό τιμ των ερυθρολεύκων πιστεύουν στο ταλέντο του νεαρού ποδοσφαιριστή και για τον λόγο αυτό ανανέωσαν μαζί του έως το καλοκαίρι του 2027.

Αναλυτικά:

“Ανακοινώνουμε την ανανέωση του δελτίου του ποδοσφαιριστή μας Μάριου Παπαδήμου (γεννηθείς το 2003) και την παραχώρηση του με δελτίο ορισμένου χρόνου ως τις 30/6/2024 στον Θησέα Αγριάς.
Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ένα αγαπημένο παιδί, ο οποίος αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Πέρυσι πήρε φανέλα βασικού στα περισσότερα παιχνίδια την περσινή χρονιά για το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς παρέμεινε στην ομάδα μας και την τρέχουσα περίοδο παίρνοντας λεπτά συμμετοχής και πετυχαίνοντας γκολ.
Ο ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε στην ομάδα του Θησέα ως “δανεικός” με σκοπό να «πάρει» ακόμη περισσότερα αγωνιστικά λεπτά και να επιστρέψει το καλοκαίρι, με το δελτίο του στην ομαδα μας να έχει ισχύ μέχρι μέχρι τις 30/06/2027.
Πιστεύουμε ιδιαίτερα στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Μάριου και θα τον παρακολουθούμε μέχρι την λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις