Στην Άρτα “έσπασε” το αήττητο του Ρήγα, 2-1 από την Αναγέννηση

Στην Άρτα έσπασε το αήττητο του Ρήγα. Η ομάδα του Βελεστίνου έχοντας πολλά παράπονα από τον διαιτητή Ριππή έχασε με 2-1 από την Αναγέννηση, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και για τον 2ο όμιλο.
Η ομάδα του…

…Βελεστίνου διαμαρτύρεται για την αποβολή του Κεμάλι στο 37′, τη στιγμή που το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1.
Στο 29′ το σκορ άνοιξε για τον Ρήγα. Ο Κεμάλι έβγαλε τη σέντρα, ο Κρεββατάς πήρε την κεφαλιά με τον Μπαντή να αποκρούει και με δεύτερη προσπάθεια ο επιθετικός του Ρήγα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Έξι λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για την Άρτα. Στο 35′ ο Χριστογιάννης εκτέλεσε πλάγιο άουτ, η μπάλα κατέληξε στον Μάρκο, ο οποίος από κοντά έγραψε το 1-1.
Στην επανάληψη ο Ρήγας παίζοντας με παίκτη λιγότερο προσπάθησε να κρατήσει μακριά από την περιοχή του τους παίκτες της Άρτας, ωστόσο, στο 70′ έγινε το 2-1 με την κεφαλιά του Χριστογιάννη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου.
ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ: Μπαντής, Ηλίας, Παπαβασιλείου (64′ Τάσος), Χριστογιάννης, Παπαρούνης, Μάρκος, Γούλας, Νικοπολίδης, Σιδηρόπουλος, Γεωργίου (95′ Μαγκάκης), Σιδέρης (90′ Νικολαΐδης).
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Μαλάκος (65′ Τσίπι), Κεμάλι, Μπίκας (68′ Ζατσάι), Ζενούνι (72′ Μιχολίτσης), Κρεββατάς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις