Η Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου καλωσορίζει τον Σάκη Τζήμα

Ανακοίνωση στήριξης στο πλάνο του κ. Τζήμα αλλά κι ενεργής συμμετοχής στη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου μέσω εκπροσώπων της, εξήγγειλε η Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου 1924.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Στήριξη στον κ. Τζήμα με στόχο να συνεχίσουμε την ιστορία μας και να παραδώσουμε την ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 πιο μεγάλη στα παιδιά και τα εγγόνια μας ”

Φίλοι της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ σας ενημερώνουμε ότι η λέσχη φίλων της ομάδος μας, μετά την αποδεδειγμένη στήριξη που παρείχε σε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις, αλλά και στην φετινή προσπάθεια ανασυγκρότησης που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2015 με την ενεργή συμμετοχή της και την οικονομική της στήριξη τόσο στο «φλέγον» θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ, όσο και στην μίσθωση για 3 χρόνια των εγκαταστάσεων του ΟΣΕ, σε συνεργασία και συμμετοχή πάντα θεσμικά με την διοίκηση του ερασιτέχνη Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ Η ΝΙΚΗ, αποφάσισε στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της τα κάτωθι:

Την στήριξη και ενεργή συμμετοχή στην διοίκηση του κ. Τζήμα, αφού διαπιστώσαμε σε συνάντηση που είχαμε μαζί του, πλήρη ταύτιση απόψεων σε θέματα αρχής όπως: Σεβασμός στο όνομα, τα χρώματα και τα σύμβολα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924, της πρώτης ομάδος που εκπροσώπησε ιστορικά την Θεσσαλία στο ποδόσφαιρο αλλά και στο μπάσκετ στην μεγάλη κατηγορία, ώστε με τους πρωταγωνιστικούς στόχους που τέθηκαν να επανέλθει η ομάδα της πόλης μας στη μεγάλη κατηγορία όπως άλλωστε της αρμόζει με βάση την δυναμική του κόσμου της, το μέγεθος και την ιστορία της, μέσα όμως από στέρεες βάσεις, την ανάπτυξη των υποδομών, υπομονή, οργάνωση, συγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα και άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις, ώστε να την παραδώσουμε πιο μεγάλη στα παιδιά και τα εγγόνια μας, η επιφυλακτικότητα που πηγάζει από το παρελθόν δεν μπορεί να επηρεάζει το παρόν και να εμποδίζει το μέλλον της ομάδας μας κ. Τζήμα!

Η λέσχη φίλων της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924 σας καλωσορίζει στην όμορφη πόλη του Βόλου. Θα είμαστε ΔΙΠΛΑ σας ώστε η αγαπημένη μας ομάδα, μέσα από ΕΝΟΤΗΤΑ, να πορευτεί με ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στο 5ετές πλάνο που έχετε εκπονήσει!

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ 1924

Της ανόθευτης διαχρονικής αξίας του Αθλητισμού και του Πολιτισμού της Μαγνησίας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις