Θησέας: «Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών μας» (photos)

Τα συγχαρητήρια της διοίκησης και των ανθρώπων του Θησέα εισέπραξαν οι γονείς των αθλητών της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Συλλόγου για την άψογη συμπεριφορά τους και τη στήριξή τους στο τουρνουά ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ ΕΨΑ CUP. Η φιλοσοφία του «ευ αγωνίζεσθαι» κυριαρχεί στις Ακαδημίες του Θησέα και συμβάλλει στη δημιουργία σωστών αθλητών και χαρακτήρων. Δεν είναι τυχαία η ανάπτυξη που γνωρίζουν τα τελευταία χρόνια οι ποδοσφαιρικές ακαδημίες του συλλόγου της Αγριάς.

Η σχετική ανακοίνωση αλλά και φωτογραφίες (goalpost.gr) από την βράβευση μίας εκ των ομάδων του Θησέα που έλαβαν μέρος στο ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ ΕΨΑ CUP:

«Σαν Ακαδημία ποδοσφαίρου οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που βρίσκονταν όλο το τριήμερο του τουρνουά ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ ΕΨΑ CUP κοντά μας που σε δύσκολες συνθήκες και χωρίς να παραπονεθούν μας βοήθησαν σε ότι χρειαστήκαμε.

Θέλουμε όμως να τους δώσουμε και συγχαρητήρια για την άριστη και κόσμια συμπεριφορά τους σε όσους αγώνες των παιδιών τους παραβρέθηκαν. Τέλος θέλουμε να τους ζητήσουμε συγγνώμη για τη κατάσταση που έζησαν εχθές αυτοί και τα 6 εξάχρονα και εφτάχρονα παιδιά τους αφού στο διπλανό γήπεδο έπαιζε ένας αγώνας ακαδημιών και αντί να είναι πρωταγωνιστές τα αθώα παιδιά που έπρεπε να αγωνίζονταν μέσα στο γήπεδο μόνο και μόνο για την χαρά της στιγμής, γίνανε πρωταγωνιστές οι ίδιοι οι γονείς των παιδιών της ομάδας του διπλανού γηπέδου.

Τέτοιες συμπεριφορές γονέων εμάς μας δημιουργείτε έντονα το αίσθημα της λύπης και της στεναχώριας. Πρέπει κάποτε να παρέμβουν οι άνθρωποι που ελέγχουν – ας πούμε το χώρο – με σοβαρές και μεγάλες αποφάσεις.

Σημείωση ότι δεν είναι όλοι οι γονείς ίδιοι και το κατανοούμε αλλά όταν οι υγιείς φίλαθλοι γονείς δεν επεμβαίνουν τότε είναι και αυτοί συνένοχοι για την μετέπειτα εξέλιξη των παιδιών τους και του χαρακτήρα που θα δημιουργήσουν αυτά».

Επιμέλεια: Γιώργος Αποστολακόπουλος

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις