Λασκαράκης σε Γκιρτζίκη: «Χαιρέτα όταν είσαι καβαλάρης για να σε χαιρετάνε όταν θα ξεπεζέψεις» (vid)

«Επίθεση» προς τη διοίκηση της ΕΠΟ, καθώς και τον πρόεδρό της, Γιώργο Γκιρτζίκη, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλής Λασκαράκης. Μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, αναφέρθηκε στις προσδοκίες στις οποίες δεν ανταπεξήλθε η διοίκηση κι ολοκλήρωσε με αφορμή τη χειραψία του με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, λέγοντας:

«χαιρέτα όταν είσαι καβαλάρης για να σε χαιρετάν όταν θα ξεπεζέψεις». 

Διαβάστε το απόσπασμα:

«Έτσι λοιπόν πρέπει να σας πω πως η απόφαση της ΕΠΣΘ είναι να καταψηφίσουμε το διοικητικό απολογισμό των πεπραγμένων της παρούσης διοικήσεως. Και τούτο θα το κάνουμε για τους εξής πάρα πολύ απλούς λόγους. Ξέρετε κύριε πρόεδρε, ικανός διοικών και διαχειριστής δεν είναι κάποιος ο οποίος διαχειρίζεται μία ομοσπονδία η οποία από το οργανόγραμμά της, από τα στελέχη και τους υπαλλήλους που χρησιμοποιεί μπορεί να δουλέψει και στον αυτόματο σχεδόν. Ικανός διοικών είναι αυτός ο οποίος θα καταφέρει να επιλύσει τα φλέγοντα ζητήματα στα οποία εσείς ο ίδιος αναφερθήκατε. Τη βία στα γήπεδα, τον πόλεμο κυβέρνησης-παραγόντων, τον τελικό-φιάσκο κλπ άλλα.

Πράγματα τα οποία, από τη στιγμή που εσείς τα αναφέρατε, εκ των πραγμάτων θεωρούνται ως μη πεπερασμένα. Σε όλα τα παραπάνω λοιπόν μετά λύπης μου διαπιστώνω κ. Πρόεδρε ότι η διοίκησή σας απέτυχε να ανταπεξέλθει. Θέλω να πιστεύω από αδυναμία κι όχι από κακή προαίρεση. Δυστυχώς όμως έχετε οδηγήσει την Ομοσπονδία αυτή τη στιγμή σε μία επικίνδυνη ατραπό. Από την οποία δεν ξέρω με ποιον τρόπο δυνάμεθα να διαφύγουμε ή μάλλον ξέρω, αλλά δεν είναι της παρούσης να σας αναφέρω. Το μόνο σίγουρο που ξέρω είναι ότι δεν δύναται να διαφύγει η ΕΠΟ από τη δυσμενή αυτή ατραπό με τη δική σας διοίκηση.

Καταλήγοντας λοιπόν, θέλω να σας πω πως όλα τα ανωτέρω καθιστούν εδραία την πεποίθησή μου ότι σε διοικητικό επίπεδο αποδεχθήκατε ελάσσονες των προσδοκιών μας και κατά συνέπεια η Ένωσή μου κι οι συνεργάτες μου αδυνατούν να υπερψηφίσουν έναν διοικητικό απολογισμό μίας διοικήσεως, η οποία απεδείχθη ελάσσων των προσδοκιών μας.

Και καταλήγοντας, θα αναφερθώ στη χειραψία που κάναμε όταν εισήλθα στην αίθουσα κι αφού πρώτα είχα χαιρετήσει τον κ. Μαζαράκη και τον κ. Τοπολιάτη. Κύριε πρόεδρε σας έδωσα το χέρι μου, σας είπα “καλημέρα σας κ. Πρόεδρε”, μου δώσατε το χέρι σας και δεν μου μιλήσατε. Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης, ένας μεγάλος Έλλην, τον οποίο είμαι βέβαιος ότι εκτιμάτε ιδιαιτέρως, είπε “χαιρέτα όταν είσαι καβαλάρης για να σε χαιρετάν όταν θα ξεπεζέψεις».

Δείτε το βίντεο (το απόσπασμα για τον Γιώργο Γκιρτζίκη είναι μετά το 5:00):

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις