Με λαμπρότητα και απόλυτη επιτυχία η κοπή πίτας του Blue Club (pics)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Blue Club την προηγούμενη εβδομάδα. Οι οργανωμένοι της Νίκης καθυστέρησαν τη σχετική ανακοίνωση λόγω του πένθους της οικογένειας του Συλλόγου μετά τον θάνατο της συζύγου του Παύλου Κυριακίδη.

Αναλυτικά:

“Αν και μετά από αρκετές ημέρες, μετά το δυσάρεστο νέο για τον χαμό της συζύγου του αρχηγού της ομάδας μας, ανεβάζουμε στιγμές απο την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου μας.

Φέτος η ομάδα μας γιορτάζει τα 100 χρόνια ζωής και ο χορός για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδέσμου μας είχε την λάμψη και την επιτυχία που του αρμόζει.

Παίκτες που έγραψαν ιστορία με την φανέλα της ομάδας σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την προσφορά και την ανάπτυξη τμημάτων της ομάδας μας, άνθρωποι που προσφέρουν στην ομάδα μας καθημερινά και άνθρωποι που πρόσφεραν στον συνάνθρωπο σε δύσκολες στιγμές ήταν τα τιμώμενα πρόσωπα από τον σύνδεσμο μας και η γιορτή μας κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με χορό και συνθήματα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έδωσαν το παρών σε αυτή την μεγάλη μας γιορτή.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Έργων Γεύσεις για την φιλοξενία και την ποιότητα του και φυσικά σε όλες τις επιχειρήσεις που πρόσφεραν δώρα για την λαχειοφόρο αγορά.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους.

Υ.γ. ξεχάσαμε να ευχαριστήσουμε και όλους αυτούς που με τον πόλεμο που μας έκαναν, μας κάνανε πιο δυνατούς και έλαμψαν με την απουσία τους.

Πίστη Τιμή Αφοσίωση
Blue Club “Π. Ντοκούζης” -1985- Θύρα 3″

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις